Lányok, akik régóta vártok babára, vagy már sikerült, de hosszú évekig küzdöttetek érte nem háborít fel, amikor valaki amiatt hisztizik, hogy nem olyan nemű a babája, mint amit ő akart?
Nekem múltkor azt mondta vki, hogy milyen szerencse, hogy egy kisfiam, és egy kislányom van, mert így nem kell mindenáron egy harmadik.
Hát először nem is értettem, aztán leesett....
Gyerek gyerek, hogy különneműek jó, de nem lett volna tragédia, ha nem így jön össze. :)
9-es vagyok.
Tőlem mindenki kérdezte, hogy fiút vagy lányt szeretnék. Nem mintha lett volna beleszólásom.:) Nekem mindegy volt, de úgy éreztem, hogy lány lesz. Persze fiú lett.:) Nem törtem össze ettől, inkább meglepődtem, hogy ennyire becsapott a megérzésem. Ettől függetlenül még szeretnék vagy 2 gyereket.:)
Amúgy én azt hittem, hogy akinek nehezen jön össze a baba annak mindegy, hogy milyen nemű. Legalábbis nekem mindegy volt.
Szia!
Én egyszerűen csak nem értem az ilyen embereket.
Ha ilyet hallanék valakitől, azt hiszem azt mondanám neki : Ti csináltátok, akkor miért nem olyanra, amilyenre szerettétek volna. :D
Nekem az volt a "kedvencem", amikor a méhen kívüli terhességem után (2 éve próbálkozunk a babával) a sógornőm beszólt, hogy ha ő újra kezdené, akkor bizony nem menne férjhez és nem kéne a 2 gyerek sem, mert csak a gond van velük..... meg amikor átnézek az utcában a 8 hónapos terhes fiatal lány ül egész nap a teraszon, mert odalátok, és egész nap szívja a cigarettát, pedig az orvos már mondta neki, hogy sokkal kisebb a baba, mint kéne lennie....
akkor el szoktam gondolkodni, hogy nekünk miért nem sikerül, nekik meg miért van?????
Én alapvetően 1 fiút majd 1 lányt szeretnék, de ha 2 fiú vagy 2 lány az se érdekel, csak lehessen kisbabám.... sajna nagyon úgy néz ki hogy vagy sokat kell rá várni, vagy nem lesz...
Én a sógornőmtől hallottam, hogy ő fiút akart (kislánya van). Amúgy nem is törődik vele rendesen. Volt olyan, hogy a férjem átment hozzájuk, és a kislányt ott találta sírva, mert éhes volt! A sógornőm meg aludt....
Sokszor lepasszolta a gyereket hogy diszkóba mehessen, és ilyenek...
És az ilyenek teherbe esnek, én meg nem...:P
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!