Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lányok, akik régóta vártok...

Lányok, akik régóta vártok babára, vagy már sikerült, de hosszú évekig küzdöttetek érte nem háborít fel, amikor valaki amiatt hisztizik, hogy nem olyan nemű a babája, mint amit ő akart?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de engem ez jobban fel szokott bosszantani, mint ha valaki elveteti.
2013. jún. 25. 14:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez a "majd megtudod milyen borzalmas, amikor az embernek gyereke van, mert az mekkora kínszenvedés" szintén biztosítékkiverő nálam.
2013. jún. 25. 15:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem múltkor azt mondta vki, hogy milyen szerencse, hogy egy kisfiam, és egy kislányom van, mert így nem kell mindenáron egy harmadik.

Hát először nem is értettem, aztán leesett....

Gyerek gyerek, hogy különneműek jó, de nem lett volna tragédia, ha nem így jön össze. :)

2013. jún. 25. 15:57
 13/19 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Tőlem mindenki kérdezte, hogy fiút vagy lányt szeretnék. Nem mintha lett volna beleszólásom.:) Nekem mindegy volt, de úgy éreztem, hogy lány lesz. Persze fiú lett.:) Nem törtem össze ettől, inkább meglepődtem, hogy ennyire becsapott a megérzésem. Ettől függetlenül még szeretnék vagy 2 gyereket.:)

Amúgy én azt hittem, hogy akinek nehezen jön össze a baba annak mindegy, hogy milyen nemű. Legalábbis nekem mindegy volt.

2013. jún. 25. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Én úgy, hogy viszonylag hamar teherbe estem, is baromira fel tudok háborodni ezeken a dolgokon. És még sok egyéb máson is. Ha van ilyen, akkor én fiúpárti voltam mindig is. A vetélésem óta úgy vagyok vele, hogy ha sikerül öt egészséges kislányt szülnöm, én leszek a világon a legboldogabb és legelégedettebb ember. És a terhességem alatt is így gondoltam, egy percre sem jutott eszembe, hogy "vajon fiú, vagy lány?" Nem érdekelt. A vetélés után volt egy furcsa női megérzésem a nemét illetően. Nekem is van egy ismerősöm, aki terhes és azon pörög, hogy csak lánya legyen. Ő tudja, én sohasem fogom ezt megérteni. Vagy keresztül kell menni ahhoz valamin, hogy az ember ne legyen ennyire kicsinyes? Nem tudom...
2013. jún. 25. 17:33
 15/19 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Én egyszerűen csak nem értem az ilyen embereket.

Ha ilyet hallanék valakitől, azt hiszem azt mondanám neki : Ti csináltátok, akkor miért nem olyanra, amilyenre szerettétek volna. :D

2013. jún. 25. 17:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt a "kedvencem", amikor a méhen kívüli terhességem után (2 éve próbálkozunk a babával) a sógornőm beszólt, hogy ha ő újra kezdené, akkor bizony nem menne férjhez és nem kéne a 2 gyerek sem, mert csak a gond van velük..... meg amikor átnézek az utcában a 8 hónapos terhes fiatal lány ül egész nap a teraszon, mert odalátok, és egész nap szívja a cigarettát, pedig az orvos már mondta neki, hogy sokkal kisebb a baba, mint kéne lennie....

akkor el szoktam gondolkodni, hogy nekünk miért nem sikerül, nekik meg miért van?????

2013. jún. 25. 20:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó ezzel én is így vagyok...:(( ahol dolgozok sok olyan szülővel találkozok akik többször szültek..most a jelenlegi a 11 terhesség-ből 7 gyerek...
2013. jún. 26. 02:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvetően 1 fiút majd 1 lányt szeretnék, de ha 2 fiú vagy 2 lány az se érdekel, csak lehessen kisbabám.... sajna nagyon úgy néz ki hogy vagy sokat kell rá várni, vagy nem lesz...

Én a sógornőmtől hallottam, hogy ő fiút akart (kislánya van). Amúgy nem is törődik vele rendesen. Volt olyan, hogy a férjem átment hozzájuk, és a kislányt ott találta sírva, mert éhes volt! A sógornőm meg aludt....

Sokszor lepasszolta a gyereket hogy diszkóba mehessen, és ilyenek...

És az ilyenek teherbe esnek, én meg nem...:P

27/N

2013. júl. 5. 15:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyen embert én is ismerek, lányt szerettek volna másodjára is ,fiuk lett, és teljesen ki voltak akadva (a férjével egyetemben) én meg csak néztem értetlen fejjel hogy elvileg értelmes emberek (mert amúgy tényleg azok) hogy képesek ilyesmin így kiakadni ahelyett hogy örülnének ami van, persze azóta imádják a kisfiukat is szerencsére, egy percig nem volt ez kérdés miután megemésztették.. na szóval ez nekem is érthetetlen. Ismerek olyat is akik 4 gyereket vállaltak mert 3 fiú született és a 4.k kislány, és persze a kislánynak örültek a legjobban, mert végre az lett, hát ez nekem olyan visszás, én minden gyerekemnek ugyanúgy örülnék.
2013. szept. 22. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!