Ti, hogy csináljátok a "rá nem görcsölést"?
Nálam könnyű volt, amiért eleve tele voltam bizonytalansággal. Pl első gyerek, én meg az anyaság?,biztos, hogy tőle kell..?
Az első sikertelen próbálkozásoknál kapásbol rávágtam, hogy biztos kaptam még időt valamire, véletlenek nincsenek.
Addig is lazán, ha épp egy üzletben "szembe jött, rápillantgattam a babaruhákra, cumikra..szoktam a gondolatot
2,5év után, nem számoltam, nem mértem, nem szedtem,nem ittam semmit és annyi munkám volt hogy lefoglalta minden agysejtemet.
Köv. hónapban már nem jött meg.
Igazabol erre csak kozhelyek vannak: foglald le magad, torodj a hobbiddal, baratnozz, bulizz, jarjatok moziba, nyaron strandra, nyaralni, adj bele a munkadba mindent, stb.
Elso lepeskent hagyd ott a gyakori gyerekvallalas temakoret es ne irj ki nyolcvan kerdest a tuneteidrol es a testedben zajlo folyamatokrol, a szexualis egyuttleteiteket ne itt virasd meg (mikor, hanyszor), a verzesedet ne itt reszletezd. Ez az elso lepes.
Masodik: kezdj el elni! Foglalkozz mindennel amivel egy nem terhes no! Komolyan!
En igazabol csak 3-3 honapot vartam a terhessegeimre de a ketto kozott volt egy elsore sikerult is ami viszont vetelessel vegzodott....na utana hihetetlen gorcsosen akartam a kovetkezo terhesseget, hogy visszakapjam az elvesztett babat! Az segitett, hogy harmadik ciklusban pont december volt, Karacsony-laz, vasarok, forralt borozas, ajandekok es receptek bongeszese, elso gyerkoccel Mikulas programok es szinhazi eloadasok ezerrel! Nem gorcsoltem mert nem hagytam idot a gyakori bongeszesere! December 26-an teszteltem pozitivat :)
Érdekes ez mert kb 2 évig nem izgatott mi van, kicsit én is bizonytalan voltam. Aztán teherbe estem, nagyon megörültem, minden a helyére került bennem, de elvetéltem. Na akkor berágtam és most aztán márpedig lesz, és igenis kétnaponta szex stb. Na és ez egyből bejött.
Szóval a fene érti ezt.
A rágörcsölés az az hogy nem figyeled úgy magad, nem számolgatod hányadik napon vagy, mikor KELL szexelni stb. hanem éled az életed és ha megkívánjátok egymást szexeltek.
Hagyd a hőmérőzést, nyákfigyelést stb.
6 hónapig csak szeretkeztünk mikor akartunk, csak nem védekeztünk. A 7. hónaptól már kezdtem számolni h mikor kell összebújni terhes vitamint szedtem A 10. Hónapban bejelentkeztünk vizsgálatra a dokihoz, h nézze meg gond van e.
2 hónapra rá kaptunk időpontot.
Máe nem mentünk el a vizsgálatra, mert előtte 2 héttel, azon kaptam magam hogy "Nekem ma megkellett volna jönnie" délután ellőttem egy tesztet ( életem első tesztjét) és erős pozitív volt.
Annyira lenyugodtam h akkor a vizsgálaton kiderül h mi a helyzet, h abszolut nem gondoltam a "babaprojektre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!