Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti, hogy csináljátok a "rá...

Viktória varga mira kérdése:

Ti, hogy csináljátok a "rá nem görcsölést"?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja ne görcsöljünk rá,ha gyermeket szeretnénk,,írjatok tapasztalatot kérlek,akinek sikerült elengedni és lett is baba belőle!mi segített és mennyi idő után?
2017. máj. 15. 21:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nálam könnyű volt, amiért eleve tele voltam bizonytalansággal. Pl első gyerek, én meg az anyaság?,biztos, hogy tőle kell..?

Az első sikertelen próbálkozásoknál kapásbol rávágtam, hogy biztos kaptam még időt valamire, véletlenek nincsenek.

Addig is lazán, ha épp egy üzletben "szembe jött, rápillantgattam a babaruhákra, cumikra..szoktam a gondolatot

2017. máj. 15. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:

2,5év után, nem számoltam, nem mértem, nem szedtem,nem ittam semmit és annyi munkám volt hogy lefoglalta minden agysejtemet.

Köv. hónapban már nem jött meg.

2017. máj. 15. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:
*kb akkor fogant, amikor említest tettem erről, hogy biztos azért nem jön, hogy jobban átgondoljuk. De csak én gondolkodtam.
2017. máj. 15. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Igazabol erre csak kozhelyek vannak: foglald le magad, torodj a hobbiddal, baratnozz, bulizz, jarjatok moziba, nyaron strandra, nyaralni, adj bele a munkadba mindent, stb.

Elso lepeskent hagyd ott a gyakori gyerekvallalas temakoret es ne irj ki nyolcvan kerdest a tuneteidrol es a testedben zajlo folyamatokrol, a szexualis egyuttleteiteket ne itt virasd meg (mikor, hanyszor), a verzesedet ne itt reszletezd. Ez az elso lepes.

Masodik: kezdj el elni! Foglalkozz mindennel amivel egy nem terhes no! Komolyan!

En igazabol csak 3-3 honapot vartam a terhessegeimre de a ketto kozott volt egy elsore sikerult is ami viszont vetelessel vegzodott....na utana hihetetlen gorcsosen akartam a kovetkezo terhesseget, hogy visszakapjam az elvesztett babat! Az segitett, hogy harmadik ciklusban pont december volt, Karacsony-laz, vasarok, forralt borozas, ajandekok es receptek bongeszese, elso gyerkoccel Mikulas programok es szinhazi eloadasok ezerrel! Nem gorcsoltem mert nem hagytam idot a gyakori bongeszesere! December 26-an teszteltem pozitivat :)

2017. máj. 15. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:
2 évig görcsöltem rá és minden hónapban pofára estem aztán elkönyveltem hogy magamban hogy lehet esélytelen számomra a gyermeknevelés és úgy döntöttem nem foglalkozom tovább ezzel a gondolattal. Jobban koncentráltam a munkámra és szabadidőben mindig elmentünk valahová a párommal. Időt se adtam magamnak hogy gondolkodni tudjak a témán. 2 hónapra rá nem jött meg ☺
2017. máj. 15. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:
A 6. sikertelen hónap után abbahagytam a diétát, ami nélkül elvileg nem sikerülhetett volna a baba, felmondtam a munkahelyemen, elkezdtem egy tanfolyamot és kitaláltam hogy akkor én most önmegvalósítok. Két hét múlva már pozi volt a teszt. A második baba szintén akkor jött amikor a dokim szerint esélytelen teherbe esni. Persze mind a kettőt imádjuk és vártuk hogy kibújjanak. :) A tanfolyam leköt, a helyedben keresnék egy olyan dolgot amibe beáshatom magam. A felmondás annyira nem volt jó ötlet.
2017. máj. 15. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Érdekes ez mert kb 2 évig nem izgatott mi van, kicsit én is bizonytalan voltam. Aztán teherbe estem, nagyon megörültem, minden a helyére került bennem, de elvetéltem. Na akkor berágtam és most aztán márpedig lesz, és igenis kétnaponta szex stb. Na és ez egyből bejött.

Szóval a fene érti ezt.

2017. máj. 15. 22:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A rágörcsölés az az hogy nem figyeled úgy magad, nem számolgatod hányadik napon vagy, mikor KELL szexelni stb. hanem éled az életed és ha megkívánjátok egymást szexeltek.

Hagyd a hőmérőzést, nyákfigyelést stb.

2017. máj. 16. 06:04
 9/12 anonim ***** válasza:

6 hónapig csak szeretkeztünk mikor akartunk, csak nem védekeztünk. A 7. hónaptól már kezdtem számolni h mikor kell összebújni terhes vitamint szedtem A 10. Hónapban bejelentkeztünk vizsgálatra a dokihoz, h nézze meg gond van e.

2 hónapra rá kaptunk időpontot.

Máe nem mentünk el a vizsgálatra, mert előtte 2 héttel, azon kaptam magam hogy "Nekem ma megkellett volna jönnie" délután ellőttem egy tesztet ( életem első tesztjét) és erős pozitív volt.

Annyira lenyugodtam h akkor a vizsgálaton kiderül h mi a helyzet, h abszolut nem gondoltam a "babaprojektre"

2017. máj. 16. 07:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi 3 évet vártunk a babára. Én is ovu teszteltem meg azokra a napokra tettem az együttléteket. 2 naponta szex 1 heten szex ovu napján. Voltam 4 inszemen egyik sem sikerult. Bejelentkeztünk a Kaali intezetbe. Augusztusban lett volna az első lombik. Aztan aprilis elejen elmentunk nyaralni. Mindennap egyutt voltunk. De nem is figyeltem erre csak mikor utolag vissza neztem. Husvet utani keddi napon pozi lett a tesztem. Sztem az segitett h belenyugodtan h augusztusban lombik lesz illetve h nyaraltunk es nem erdekelt csak elveztem Egyiptomi nyaralást :)
2017. máj. 16. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!