Akik régóta vártok babára, ti hogy csináljátok, hogy ne kattanjatok bele?
Mi még "csak" 1 éve és 2 hónapja várunk. Az én hormonproblémáimat január óta tudjuk (IR, látens hypothyreosis, kicsit magasabb prolaktin), a férjem szörnyű spermaeredménye néhány napja derült ki (kiújult herevisszérsérv okozhatja), szóval még hosszú út áll előttünk. Próbálok a munkába és a tanulásba merülni, több-kevesebb sikerrel...
De, hogy kicsit bátorítsalak. Ismerősünk 10 éve próbálkozott, 6 sikertelen lombik után lett a 7. sikeres, júniusban születtek az ikerfiúk, szóval mindig van remény! :) Szívből drukkolok nektek!
:(
bár ennyi ideje nem próbálkozunk ("csak" 8 hónap), de rettenetesen nehezen viselem, főleg, hogy egyikőnk sem fiatal.
Próbálok optimista lenni, élvezni azt, hogy együtt vagyok a férjemmel és pozitívan állni azokhoz, akik már babáznak - bármennyire is igazságtalannak tartom néha az élettől, hogy van, akinek elsőre "becsúszik" -, hátha ezzel pozitív sugarakat vonzok be az életembe
a munkába menekülés nekem nem jött be, mert attól csak stresszesebb leszek
Miis még "csak" 1,5 éve probálkozunk bár, ha mindent beleveszek 3éve, mert volt egy vetélésem.De akkor úgy voltunk vele ,ha jön nyugodtan jöjjön...Holnap megyek orvoshoz, hogy nem jön a babó.
A szörnyű az, hogy nagyon fiatal vagyok és így se jön.Ez tényleg nem korfüggő.
Nagyon megvisel.Pedig próbálok nem erre gondolni.Körülöttem mindenki terhes vagy most szült.Örülök persze velük csak szomorú is vagyok, hogy nekem mért nem lehet.
Mindenkinek kitartást és pozi tesztet kivánok!
Fél éve próbálkozunk, hormonproblémám van, 2 vetélésen vagyok túl már.
Igaz, mi a kis tesóra gyúrunk. Előtte nem volt ciklusproblémám, kisfiam könnyen összejött.
Válaszolva a kérdésedre, mindennapi teendőimet végzem, ami van bőven, meg a kicsivel foglalkozok. De így is gyakran eszembe jut, hogy miért megy el mindig, mi lehet a bajom, képes leszek-e még gyereket szülni?!
Sziasztok! Sajnos úgy látom bekattanás ellen nincs bevált módszer! Amúgy mi is fiatalok vagyunk én 27 a párom 37.
Tegnap este történt velem valami nagyon furi! Kint ültem az udvaron (tanyán lakunk) és elkezdett valamit ugatni a kutyám fenn a az egyik nagy akácfánkon. Felnéztem és ott ült fenn egy gólya. Először azt hittem, hogy meg hülyültem, de a párom is látta. Összenéztünk és gyorsan leadtuk a " rendelést". Nem igazán hiszek az ilyenekben, de remélem ez egy jel volt, hogy ne adjam fel. Megbeszéltük a párommal, hogy ha már ennyit kibírtunk akkor még ezt a pár hónapot ami még hátra van ebből az évből ezt még a próbálkozásnak szenteljük! Remélem én is nem sokára már egy pozi tesztel dicsekedhetek! Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy minél előbb sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!