Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretnék uborkás bébiételt...

Szeretnék uborkás bébiételt készíteni, de nincs ötletem. Ti hogy csináljátok? (28-án lesz 9. hónapos a fiam)

Figyelt kérdés
Ebédre gondoltam. Az uborka amúgy okoz emésztési panaszokat? Előre is köszi a válaszokat!
2013. júl. 24. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
én csináltam neki úgy h megfőztem a többivel együtt, de ha túl sok uborkát teszel bele úgy összeáll meg kicsit nyálkás állagú lesz. próbáld répával krumplival főzni neki és turmixold össze. a fiamnak semmi problémát nem okozott az uborka
2013. júl. 24. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ! Kipróbálom mindenképpen!:)
2013. júl. 24. 14:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Akinek van más uborkás receptje, jöhet még!
2013. júl. 24. 14:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a tanácsolt receptet még tegnap. Igaz így utólag kevesebb répa is elég lett volna hozzá, mert az uborka ízét nem igazán éreztem ki...bár ez őt nem zavarta, jóízűen megevett egy nagy adagot belőle :) Ma pluszba reszelek bele neki egy kis darabka sajtot...
2013. júl. 25. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!