Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Régóta próbálkozók! Akiknek...

Régóta próbálkozók! Akiknek sikerült teherbeesni, végül hogyan sikerült, mi volt a gond forrása, és milyen kezelés segített?

Figyelt kérdés

2017. máj. 4. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor leirom az en tortenetemet. Mi is lassan 3 éve próbálkoztunk. Nagyon rá voltam görcsölve. Ovu teszteles hegyén hátán. 4 sikertelen inszem. A szex is eroltetett volt mert en mondtam meg h hogyan legyünk együtt. Aztán augusztusban lett volna a lombik. Mondom oke. Április elején voltunk Egyiptomban. Március utolsó pár napjában minden nap és mikor kint voltunk aprilis elejen. Akkor is mindennap együtt voltunk kiveve egy napot. Aztán húsvét utani napon pozi lett a tesztem. Most sem tudom elhinni. Valoban sokat segit ha nem vagy nagyon rágörcsölve. Most itt vagyok 7 hetesen és olyan hányinger kerülget h csak na. Ennyi.
2017. máj. 4. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Itt vagyok en is a 6 evemmel.

Ebbol az elso 2 evben missedek voltak.1-1.

Majd 4 evig nem erdekelt csak a munka es a tanulas. Nem is jott ossze...

A 2 veteles utan teljes kivizsgalas! Genetika, hormon, immunologia, szoval minden es semmi bajunk nem volt!

Vegul ujra nekivagtunk a dolognak 4 ev csend utan.

Jott a lombik! Mentunk konzultaciora, de lett egy pozi tesztem, erre 6 hetesen elveteltem.

2 honap mulva kezdtuk a stimulaciot, de azert elotte befigyelt egy kemiai terhesseg is... Mar szinte titkolta ezeket!

Jott a beultetes es persze nem sikerult!

Majd 3 honap pihi utan nagyon vartam hogy kezdjuk a masodikat. Aztan nagyon vartam, es vartam es vartam de mar nem jott meg! 20 honapos a szerelmem! ;))))

Spontan fogant es akkor amikor semelyikonk nem szamitott mar ra!:)))) nekem egy csoda...

2017. máj. 4. 22:47
 13/14 Tavasz77 válasza:

A kislányom bő 1,5 év próbálkozás után fogant 2010-ben

34 évesen szültem, úgy hogy a férjemmel tényleg rendszeresen együtt voltunk. Meddőségi központban is jártunk, mindent rendben találtak mindkettőnknél. Még adott nekünk a doktor úr 1/2 évet az inszem előtt és abban a 1/2 évben sikerült spontán teherbe esnem. Mivel a kislányunk elég "keményen" nyomta az éjszakázást, a párommal 2 éve gondolkodtunk el azon, hogy jöhetne egy kistesó. Mi balgák biztosak voltunk benne, hogy a második baba pikk-pakk összejön. Akkor 38 éves voltam. Abbahagytam a tablettát, és miután kiürült a szervezetemből megszűnt a havi ciklusom is. Közel 1 évembe telt, mire sikerült felállítani a pontos diagnózist PCOS IR-rel. De amikor ez megtörtént és elkezdtem diétázni, napi két tasak inofemet inni, és mozogni amennyit tudtam (biciklivel mentem a gyerekért az oviba stb.) valamint a 160 grammos diétát, 3 hónap múlva már volt peteérésem és a második peteéréses hónapban már lett is egy pozitív tesztem. Most 40 éves vagyok. Számunkra a tanulságok. 1 . Az első gyerek után nem kellett volna rögtön tablettát szednem, meg kellett volna várnom, hogy a ciklusom rendben van-e. 2.Ha nem jön össze a baba, a nőgyógyász mellett rögtön ajánlott felkeresni egy endokrinológust is. A második gyereknél is voltunk meddőségi központban és ott rögtön a lombikkal jöttek. Holott, mint később kiderült, az inzulinrezisztenciám miatt egy dolog, hogy teherbe esem, de azt a terhességet ki is kell hordanom. Kifizettünk volna egy csomó pénzt lombikra, és valószínűleg csak vetélések lettek volna belőle. Szerencsére a férjemmel a lombikot nem vállaltuk, végül is van egy gyönyörű egészséges kislányunk. Megbeszéltük, hogy először szedjem rendbe az egészségemet az a legfontosabb, ha meg összejön a következő baba az lesz a hab a tortán.Szerencsések vagyunk, mert én is olvastam az interneten, hogy valaki PCOS-val több éve próbálkozik. Bár én úgy vettem észre, ha IR-rel párosul a PCOS, akkor ha az IR-t rendbe tudja tenni az emberlánya elég jók az esélyei a teherbe esésre. Endokrin problémák esetén van egy nagyon jó pesti magán intézmény ha valakit érdekel szívesen megírom neki privátba.

2017. máj. 5. 07:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Tavaly augusztus óta próbálkozunk. Decemberben voltam először dokinál akkor mindent rendbe talált. Inofolicot javasolt, hogy segítsük egy kicsit a folyamatot. Első hónapban még megjött utána sajnos nem. Tesztek negatívak. Másik orvos kerestem. A diagnózis PCOS. Rögtön mennem kellett cukor terhelésre, IR társul hozzá. Endokrinologushoz csak május 30-ra van időpontom addig marad a diéta és a mozgás. Ennyi a mi kálváriánk várjuk a csodánkat. Igaz nem sok idő még de azért remélem, hogy hamarosan jönni fog.
2017. máj. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!