Régóta próbálkozók! Akiknek sikerült teherbeesni, végül hogyan sikerült, mi volt a gond forrása, és milyen kezelés segített?
Èn is pont mint az elsö.
1,5 évig próbálkoztunk, teljesen rágörcsölve.
Majd én is úgy döntöttem hogy a csendesebb februárban elkezdjük amit az orvos ajánlott peteérés UH-sa.
December nagyon forgatagos volt, vendégségbe voltunk hetekig, ott 1x tudtunk együtt lenni... Majd mikor január közepén kirugtak leépítés miatt és azon gondolkodtam, hogy és ha terhes vagyok...
Ès terhes voltam.
Talán azért sem koncentráltam a teherbe esésre, mert már decemberben kiderült, hogy leépítés áll fent, és én csak pár hónapja dolgoztam ott, így tudtam, hogy az elsök között kell munkát keresnem.
Szia, nekunk 2 ev 2 honapba es 4 inszeminacioba mire terhes lettem, es meg is maradt. Most vagyok 6 hetes!!! Volt idokozbe 2 korai terhessegem de 5. Heten elhaltak sajnos.
Nalam nem talaltak gondot, a paromnal volt keves es rossz mozgo sperma.
Mi is meddosegibe jartunk. Sok sikert es kitartast!
Nekünk most lesz az első inszem! 2 év után.
Kb 8 hónap után mentem el orvoshoz, hogy azért nézzük már meg, mi újság. Akkor még Medicover-tag voltam, ezért egyből néztek nekem hormonsort, ami kimutatta, hogy nincs peteérésem. Ott türelemre intettek, meg hogy menjek el endokrinológushoz. Közben megszűnt a Medicover biztosításom, kerestem új orvost.
Ő adott 2 hónapig closilbegytet. Végre lett peteérésem. Viszont a méhnyálkahártyám nagyon minimális volt. Erre E vitamint szedtem. Közben IR gyanú lett, diéta+mozgás. Lassan közeledett már a 1,5 év. Ekkor hatalmas stressz ért kb fél éven át (4-5hó), nem védekeztünk ugyan, de nem próbálkoztunk. Nem is szedtem még a femibiont sem. Múlt hónapban újra nekiveselkedtünk, elmentem meddőségi orvoshoz petevezetékátfújásra, majd nála maradtunk a meddőségi vizsgálatokra. és kiderült, hogy nincs sem IR sem semmi más baj, viszont a PCT tesztünk negatív lett. Ez alapján antitesteket termelek az ondó ellen, mintha vmi kórokozó lenne. Így meghalnak egyből.
Az új dokinál egy hó alatt lement szinte minden vizsgálat, és jövő héten úgy néz ki, már lesz is az első inszemináció!
Most nagyon reménykedek, mert az elmúlt 2 év arról volt, hogy találtak valamit(pl nincs ovu), probléma megoldva, mi meg reménykedtünk, hogy na majd most.
Most hatalmas reményeket táplálunk az inszemináció miatt, remélem ezen a nyáron végre lesz egy pozi tesztem :) ez lesz a 3. nyár, hogy próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!