Pcos diétában tudnátok segiteni?
Pcos vagyok és Ir-es.
Szeretnék tanácsokat kérni hogy ki hogy kezdte,első lépések....
És aki esetleg ugyan ebben a cipőben járt/jár,mikor jött össze a baba?
Eloszor az osszes edesseget es edes ill edesitoszer italt iktattam ki.
Majd atallitottam a csaladot a kizarolagos teljesorlesu termekekre barnarizs tel orl liszt teszta stb stb.
Ez mar nagyon sokat javitott rajta.
Maskent kezdtem fozni hagyomanyos magyar konyha helyett minden nap zoldseg friss zold salata wok etelek.
Dmfelvagottat es disznot kihagytuk.
Napi 60 percet setaltam ossz napi 6 km mentem es heti 1x usztam
IR a cukorbetegseg eloszakasza ilyen dietaval siman visszaforditani.
Hát, kedves első... kb. adtál a sz.nak egy pofont.
IR diétában is számolni kell a szénhidrátot, napi 5-ször enni, és mindig megvan, hogy konkrétan hány gramm gyors és lassú felszívódású szénhidrátot kell enni.
Kedves kérdező, ne itt kérj tanácsot, ha babát szeretnél, hanem egy dietetikustól, aki a fentieket pontosan elmagyarázza neked, és a leleteid ismeretében azt is megmondja, pontosan hány grammot, miből és mikor.
2 nagyon okos vagy gratula
A dietam vevetlel ellenorizve kivalloak lettek az eredmenyek.
Ha egeszsegesen etkezel ahogy mi nem kell szamolgatni soha tobbet.
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat!
Most derült ki
Babát szeretnénk,de nem jön össze már 2 éve.
Eddig nőgyogyászhoz jártam,gyogyszerekkel stimuláltak,meg volt átjárhatóságim is ami jo lett.
De eszükbe se jutott hogy hormonos vérvételre küldjenek...
Igy abbahagytam a nőgyogyászati részt,es az endokrinologia felé indultam el.
Magan orvossal.
drbenkoeva.hu
En nagyon reg nem eszem cukros dolgokat, egeszsegesen etkezem, odafigyelek, sportoltam rengeteget, lett ket csemete. Mellettük nem ment a Sport jo darabig. Elkezdtem paleozni, sokat setaltunk a picibabaval kendöben, szepen lefogytam, de amiota megint dolgozom, jönnek a kilok, hiaba figyelek oda, ujrakezdtem a sportot, megis... a fent emlitett oldalon sokminden el van magyarazva a dietarol, en most bele fogok vagni a szamolgatasba, sajnos anelkül csak ideig-oraig megy. En 9 eve tudom a pcost, azota nagyon sokmindent valtoztattunk es megis, most ugy erzem, zsakkutcaban vagyok. A sulyom csak nö, vagy legalabbis nem csökken es ha valami "rosszat" eszem (tul szenhidratdus), jo esetben csak szivdobogast Kapok, rossz esetben ugy szedülök, hogy kis hijan elajulok. Többször kellett emiatt munkat felbehagyni. En is azt mondtam eddig, hogy hülyeseg a szamolas, de lassan be kell latnom, hogy valami biztos van benne.... a Hba1c (hosszutavu cukorertek) ertekem tul alacsony, ami azt jelenti, hogy tul sokszor esik le a cukrom a normalis szint ala (a rosszulletek ugye a leeses miatt vannak es nyilvan nem is minden leesest erzekelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!