Kivagyok. Hónapról hónapra csalódás. Ki van még mélyponton?
#16 Akkoriban ide még boldogan posztoltam, hogy végre két babával is kárpótolt minket a sors. Sajnos nem így lett: a 20. héten elveszítettük a gyermekeinket méhnyak elégtelenség miatt.Akkor azt gondoltam, hogy bár ne sikerült volna. Ennél még az is jobb lett volna...
Folytattuk, de minden egyes alkalommal azért fohászkodtam, hogy csak akkor sikerüljön, ha végül magunkhoz is ölelhetjük.
Végül szintén ikerterhességből született egy kislányunk. Majdnem Őt is elveszítettük a középidő környékén.
De újra folytatjuk. A kistesót sem adjuk fel. A 13. beültetésünkre készülünk.
Nagyon sajnalom amin at kellett mennetek es tiszta szívből gratulálok a kislanyotokhoz! Valamint le a kalappal a kitartasotok előtt es kivanom hogy a kisteso minden gond nelkul hozzatok keruljon! Megerdemlitek.
Mi az elejen veszitettunk egy csatat megis teljes megsemmisulve erzem magam. Keresem az okokat es probalok tullepni az erzesen hogy nem vagyok selejt csak nem a mi kisbabank keszulodott akkor hozzank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!