Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kivagyok. Hónapról hónapra...

Kivagyok. Hónapról hónapra csalódás. Ki van még mélyponton?

Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 19:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! Lassan 3 éve várjuk, borzalmas érzés a szívünk szakad meg. Kezdjük feladni.. :(
2017. márc. 22. 01:21
 32/34 anonim ***** válasza:
Akik eddig irtak azoknak sikerult azota? Mi 1 eve... Rossz sperma, nalam elzarodas es az elso lombiknal a 6 leszivottbol egy se jutott el az 5ig napig.
2021. febr. 6. 21:54
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

#16 Akkoriban ide még boldogan posztoltam, hogy végre két babával is kárpótolt minket a sors. Sajnos nem így lett: a 20. héten elveszítettük a gyermekeinket méhnyak elégtelenség miatt.Akkor azt gondoltam, hogy bár ne sikerült volna. Ennél még az is jobb lett volna...

Folytattuk, de minden egyes alkalommal azért fohászkodtam, hogy csak akkor sikerüljön, ha végül magunkhoz is ölelhetjük.

Végül szintén ikerterhességből született egy kislányunk. Majdnem Őt is elveszítettük a középidő környékén.

De újra folytatjuk. A kistesót sem adjuk fel. A 13. beültetésünkre készülünk.

2021. febr. 6. 22:23
 34/34 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom amin at kellett mennetek es tiszta szívből gratulálok a kislanyotokhoz! Valamint le a kalappal a kitartasotok előtt es kivanom hogy a kisteso minden gond nelkul hozzatok keruljon! Megerdemlitek.

Mi az elejen veszitettunk egy csatat megis teljes megsemmisulve erzem magam. Keresem az okokat es probalok tullepni az erzesen hogy nem vagyok selejt csak nem a mi kisbabank keszulodott akkor hozzank.

2021. febr. 6. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!