Kivagyok. Hónapról hónapra csalódás. Ki van még mélyponton?
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 19:37
21/34 anonim válasza:
Pont a multkor mondta a dokim h amerikai kutatasokrol beszelgettek a multkor es azt hallotta h " utananeztem" jobban annak h a stressz es a gorcsosen akaras mennyiben akadàlyozza a teherbeesèst, hát.. 0% ban akadályozza! :-(
23/34 anonim válasza:
Lányok (fiúk?), ne adjátok fel! Amikor megtörténik a csoda, már mindegy lesz, mennyit vártatok rá. Csak az számít majd, hogy ott van. Megéri minden hónap, év várakozás és szenvedés. És a lombik sem olyan vészes ám ;)
24/34 anonim válasza:
Nem a beavatkozás a vészes (azzal tisztában vagyok, hogyan zajlik), hanem az ára. És úgy érzem, egy sikertelen lombik esetében igazán nem az akasztana ki, hogy megint nem lettem terhes (azt már megszoktam, nem is bánkódok már miatta), hanem az, hogy minderre a semmire elb***tunk több százezer forintot. Nekem nem ér meg ennyi pénzt az egész. Inkább elkölteném valami hasznosabbra.
25/34 anonim válasza:
2013 augusztus óta próbálkozunk. Pénteken tudtuk meg, hogy a harmadik lombikunk sikeres volt!
26/34 A kérdező kommentje:
Gratulálok. Őszintén szólva engem is elrémít hogy mennyibe kerül ez az egész. Hát még a lombik. :(
2017. febr. 20. 18:43
27/34 A kérdező kommentje:
Újabb baba a környezetemben. Tökre örülök de miért érzem magam ilyen vacakul????,?
2017. febr. 21. 18:42
28/34 anonim válasza:
Mert neked nem sikerül. Átérzem. Bár én még annyival rosszabb vagyok, hogy én a legtöbb ismerősi körben született babának nemhogy nem örültem, hanem kiakasztott. Kivéve, ha tudtam, hogy jó helyre születik és már régóta vágytak rá. De az ilyen "felcsináltatta magát buliban egy akkor megismert sráccal" kategóriájú nőknél ki vagyok akadva.
29/34 A kérdező kommentje:
Annyira szeretném már.
2017. febr. 22. 16:37
30/34 anonim válasza:
Én már néha nem tudom, mit akarok. Leginkább már nyugalmat. Szerencsére most mindenhogy jön egy év semmittevés, miután letudjuk az utolsó inszemet. 2 év után úgy tűnik, belefáradtam a témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!