Mit tegyek? Nagyon aggódom!
A 17 éves lányommal nem rég szakítottak 4 év után. Mióta szakított vele a srác,azóta furcsa dolgokat tapasztalok.. Folyton sír,vágja magát ahol még van hely,nem eszik,folyton kérdezi,hogyha meghalnak,elmennék-e a temetésére. De a múltkori volt a legdurvább.. Begyógyszerezte magát,és 2 hétig kórházban volt.. Mert hogy ő már nem akar élni.. Pár napja azzal jött haza sírva,hogy a volt barátja megalázta az egész suli előtt. Ekkor egész nap ment a sírás-rívás,és mikor bementem a szobájába,a leghegyesebb kés volt a kezében.. Most a legjobb barátnője hagyta cserben,és már meg is találtam a lányom búcsú levelét,amit azonnal eltüzeltem,aztán meg engem utált nagyon..
Gondoltam arra is,hogy elviszem pszichológushoz, vagy netán pszichiátriára..
Mit tegyek?😢😢😕
Egy aggódó anya
Pszichiáter sürgősen.
Valamint ha van rá lehetőség ajánld fel neki az iskolaváltás lehetőségét. Hátha javul az állapota ha kikerül ebből a közösségből ahol hírtelen ennyinegatívum érte. Így nem kell majd minden nap ezzel szembesülnie.
Van neki egy 19 éves bátyja,az megkérdezte a sráctól,hogy van-e fogalma, hogy mit művelt a húgával.. A lányom megtudta ezt,és azt mondta,hogyha nem szállunk le róla,és a volt barátjáról,öngyilkos lesz.. Meg tegnap olyan dührohamot kapott,hogy ütötte a falat ököllel,és 4-en kellett lefognunk..
Már teljesen kivagyok..😦😦😧😧😧😨😵
Másik iskola? Magántanulónak menne?
Na meg phihiátria!! Nem vicc, ugyan azt tudom mint az előzőek: halgasd meg, légy vele...
Remélemn jobbra fordul majd?
Köszönöm az eddigi válaszokat! A párom azt ajánlotta, hogy irassam be boxolni,hátha ott levezeti a feszkót. . Erről véleményetek?
Majd elviszem pszichiátriára.. Ugyan olyan mint a pszichológus?
A beszélgetést az elmúlt hetekben a tesvérére hagytam,mert előtte jobban megnyílt.. De le fogok ülni vele beszélgetni. 😊😊
Már rég orvosi kezelés alatt kéne állnia!!!!
vedd észre SŰRGŐSEN, segítségre van szüksége!
38/N (9 éves fiú anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!