Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 12 hetes terhes vagyok és...

12 hetes terhes vagyok és nagyon csúnya gennycsomó van a torkomon, nagyon fáj. Tegnap kezdtem szedni az Augmentin duot, de egyelőre semmit nem használ. Nagyon aggódom a baba miatt. Járt már valaki hasonlóan? Mennyi idő után hat az Augmentin?

Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
3-4 nap alatt.
2015. aug. 15. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Glykosepttel öblögess naponta többször, előbb elmúlik.
2015. aug. 15. 15:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de sajnos nincs itthon, gyógyszertár meg csak hétfőn lesz...:(
2015. aug. 15. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Bioparox spray és Tantumverde szopogató tabletta. Nekem két hete azt mondták csak ezeket lehet. Nekem 3nap alatt rendbejött pedig csillagokat láttam.
2015. aug. 15. 15:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Tantum verdém van, meg sós vízzel megpróbálok öblögetni! Remélem a babunak nem lesz semmi baja.
2015. aug. 15. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez mind jó.
2015. aug. 15. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel diagnosztizáltak? Mert ha ez mononucleosis, akkor felesleges bármit is szedni, gyógyszerrel két hétig tart, anélkül 14 napig.
2015. aug. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!