Mit tegyek? Nagyon aggódom!
A 17 éves lányommal nem rég szakítottak 4 év után. Mióta szakított vele a srác,azóta furcsa dolgokat tapasztalok.. Folyton sír,vágja magát ahol még van hely,nem eszik,folyton kérdezi,hogyha meghalnak,elmennék-e a temetésére. De a múltkori volt a legdurvább.. Begyógyszerezte magát,és 2 hétig kórházban volt.. Mert hogy ő már nem akar élni.. Pár napja azzal jött haza sírva,hogy a volt barátja megalázta az egész suli előtt. Ekkor egész nap ment a sírás-rívás,és mikor bementem a szobájába,a leghegyesebb kés volt a kezében.. Most a legjobb barátnője hagyta cserben,és már meg is találtam a lányom búcsú levelét,amit azonnal eltüzeltem,aztán meg engem utált nagyon..
Gondoltam arra is,hogy elviszem pszichológushoz, vagy netán pszichiátriára..
Mit tegyek?😢😢😕
Egy aggódó anya
Pszichiáter és a pszichologus közt az a különbség hogy az első rendelhet el gyógyszeres kiegészitő kezelést vags beutalhatja kórházba is.
A másodil csak beszélget.
A lànyodnak pszichiáterre van szüksége.
Ne szórakozz már, persze, most gondolkodsz rajta, hogy elvidd pszichológushoz, hooooogyne.
Öngyilkossági kísérlet után kórházba került, ilyenkor automatice megy a pszichiátriára, nem ám, hogy még majd te gondolkodsz rajta, hogy vigyed-e, vagy se. Egyébként jobb esetben már akkor látja pszichológus a gyereket, ha elkezdi vagdosni magát. Legalább is, ha a szülő ezt észre veszi. Olyan kérdés után meg pláne, hogy ha ő meghalna, akkor elmennél-e a temetésére.
Miért is lenne kamu kérdés? Ilyet SENKI nem találna ki,főleg ha a gyermekéről van szó! Oké,a te számodra legyen kamu ez a kérdés! Ha nem tudsz értelmeset mondani,inkább maradjál csendben!
Akik pedig értelmes,normális válaszokat adtak,azoknak nagyon szépen köszönöm!😊😊
17-es pont emiatt írtam, hogy kamu!
Kérdező, egy anya (szülő), nem itt fog feltenni kérdéseket, ha a gyerekének öngyilkossági szándékai vannak, főleg nem ha már kísérlete is volt,és kórházba is került.
Senki nem találna ki ilyet? Annyi kamu kérdés van itt, hogy hihetetlen!!!
Szia! Én 18 vagyok és én is voltam így mikor megcsaltak és külön mentem az exemmel nekem is ilyen gondolataim voltak hiszen úgy éreztem nem kellek senkinek! Anyukám hogy meg tudta milyen gondolataim vannak hogy meg akartam hallni stb sokkal több figyelmet szánt nekem és a problémának sokat beszélgettünk róla és éreztette velem azt hogy fontos vagyok, természetesen állt mellettem barátnő is aki sok programot szervezett nekem annak érdekében hogy el terelje a gondolatom anyuval együtt és időbe tellett de sikerült túl vagyok rajta!
A pszihihátert nem ajánlom mert lejet csak ront a dolgokon magamból kiindulva nem mondtam volna semmit egy idegennek!
Én azt tanácsolam beszélj vele sokat soka közös program meg egy olyan barátnő aki együtt érez vele és segít neki!
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!