Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kivagyok. Hónapról hónapra...

Kivagyok. Hónapról hónapra csalódás. Ki van még mélyponton?

Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 19:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert 17mmeshez mèg nem adnak, 20-21mmtol jó (állìtólag) :( bár baratnom kapott 18mmeshez is es lett babaja. A legtobb clostis kap. Jo otlet a dokiváltàs.:) nemtudom mi oknál fogva vagyok lepontozva.köszi! Sziasztok. Mindenkinek mihamarabbi babásodást
2017. febr. 16. 21:11
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a s.eggfej aki egy ilyen kerdesnel pontozgat lefele mindenkit? Felvallalod, b.aromarcu?
2017. febr. 16. 21:13
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom én mindenkinek zöld kezet adtam. Azt hol látjátok ha lepontoznak?
2017. febr. 16. 21:20
 14/34 anonim ***** válasza:
Utolso elotti vagyok. Engemis idegesit. Szerintem nem vállalja fel
2017. febr. 16. 21:20
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pontok miatt, csak annyira bosszanto, hogy van akit ez szorakoztat. Kivanom legyen ez az egyetlen orome az eletben ;)
2017. febr. 16. 21:22
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 évet vártunk a csodára. Lombikkal sikerült, és duplán is megajándékozott minket a Sors a sok megpróbáltatásért, mert ikreink lesznek!

Így most már azt mondom utólag, hogy megérte ennyit küzdeni értük, de közben sokszor volt nagyon nehéz, és kilátástalannak tűnő a helyzetünk.

Csak azt tudom tanácsolni, hogy menni, menni kell előre. Kutatni az okokat. 1 év után nem érdemes vesztegetni az időt 'sima' nőgyógyásznál; hanem el kell menni egy meddőségi központba. Ott egyből sínen lesztek a megoldás felé!

2017. febr. 16. 22:15
 17/34 Kérdésekzöme ***** válasza:
100%
Mi lassan egy éve próbálkozunk, a sok hónap amikor mindig megjött eléggé kivoltam. Most már tudjuk az okát, hogy miért nem sikerült, páromnak nagyon kevés a spermája. A dokija és aki genetikai vérvételt vette már egyből a meddőgségi centrumot javasolta Tapolcán. Most még megvárjuk a hormon vérvétel eredményét vissza kell mennie a dokihoz meg persze én is meglátogatom a nődokim, aztán meglátjuk mit mondanak. De nagy valószínűséggel csak lombikkal fog sikerülni nekünk is. Kicsit félek tőle, de most már nyugodtabbak vagyunk, hogy tudjuk mi a baj.
2017. febr. 17. 08:16
 18/34 anonim ***** válasza:
83%

Munkatársam kilenc évig várt rá.

Mi tíz hónapig. Hogy ne görcsölj rá, avval meg ne foglalkozz, hiába mondják, én nagyon rá voltam görcsölve, reggeltől estig a baba járt a fejemben, akkor is, mikor épp sikerült. Ne foglalkozz a pihentagyú tanácsokkal. Aki ilyent mond, nem tudja, milyen érzés minden hónapban pofára esni.

2017. febr. 17. 11:51
 19/34 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.
2017. febr. 17. 13:05
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Én november óta egy részről mélyponton vagyok, más részről barátkozom a gondolattal, hogy gyermektelenül fogjuk leélni az életünket. Nem olyan rossz már, mint eleinte.

Elkönyveltem a 2. sikertelen inszem után, hogy egy sem fog sikerülni, és eddig így is van. :) Jön az utolsó, az 5. inszem. Utána lombikra irányítanak, de eszemben sincs menni

2017. febr. 19. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!