Már fél éve rajta vagyunk a babaprojekten. Volt műtétem
is Cysta miatt. Most elkezdtem szedni magasabb dózisban a
Folsavat, és az E vitamint. Van köztetek olyan, akinek egy
ilyen kúra után sokszori csalódás után sikerült a
baba? .
A folsav NEM segíti a teherbeesést. Az a funkciója, hogy a leendő magzatot megvédje a velőcsőzáródási rendellenességektől.
2016. szept. 20. 08:58
2/12 A kérdező kommentje:
Igazad van. A folsavat a célból szedem, csak nem írtam le.. hogyha mégis csoda folytán sikerülne, ne legyen baja. Az E vitamint meg azért, mert állandóan barnáztam, meg iszonyatosan görcsöltem, és arra gyanakodtam, hogy lehet a progeszteron a hibás. Elvileg sejtmegújító hatású, ami valahol csak igaz, mert ma úgy jött meg, h a wc-n vettem észre. semmi jele nem volt, pedig eddig állandóan ettem, puffadtam, hányingerem volt, szóval minden. elég durván. Ez most vhogy hál égnek megváltozott. Viszont elcsíptem egy doki javaslatát a kórházban, ahol az illetőnek(másik nőnek) Hasonló problémára ajánlotta a magas dózisú E vitamint. Az tény, h hülyén fogalmaztam.. :) Már sokszor konzultáltam az orvosommal, és minden eredményem jó. Nem értem. A páromnál is. Annyit mondott, hogy "nézzek ki az ablakon! Látom e hogy milyen szép kék az ég?Hogy süt a Nap?-Felejtsem el a problémákat,mert a fejben dől el minden. Nincs nekem semmi bajom!Csak kreálom feleslegesen. Minden rendben lesz!" Mondtam magamba: Köszönöm, jól esett, de vhogy ezekről a dolgokról igen nehéz lemondani, ill nem foglalkozni vele! Azért is, mert hajlamos vok a nőgyógyászati problémákra.. és jó lenne, ha sikerülne mihamarabb, nehogy egyszer nagyobb gond legyen.
Javaslom, hogy olvasd el a meddőség alatti cikkeket, illetve a vitaminokról amit csak lehet ugyanerről az oldalról kiindulva.
[link]
A paleorol nincs tapasztalatom, csak a testépítős étrendről (az elveik sok mindenben hasonlóak vagy egyezőek). Az biztos, hogy jobban érzem magam amióta azt követem.
Érdemes lenne rájönni, hogy mi a lelki gátad akár egy családállításon vagy olyan terápián ahol -hasonlóan az orvosodhoz- nem azt akarják bemagyarázni, hogy beteg vagy, csak annyit, hogy van egy megoldandó feladatod.
Sok sikert :)
2016. szept. 20. 10:16
4/12 A kérdező kommentje:
Elolvasom! :)12 évig tanultam pszichológiát. Sokszor tudom is mi a gond, de magamban nem tudom megoldani.viszont mindenkinek azonnal tudok segíteni! A mátrixban vmi hasonló mondat hangzott el.. " A tudatlan ember sokkal boldogabb!" Azon gondolkodtam, h nem kéne annyit tanulni, se megérteni, se olvasni! :) Csak élni azt a mi van!! :) Köszönöm szépen!!
Nekem segített a palástfű tea. A progeszteron termelést támogatja. Az ovutól mensiig kell inni, napi 2 csésze max.
Másfél év és egy vetélés után jött a baba a második teás hónapban.
Drukkolok
2016. szept. 20. 10:41
Miért kellett műteni a cisztát? Mi lett a szövettan eredménye? Nem endometriózis? Az sokmindent megmagyarázna.
2016. szept. 20. 10:42
7/12 A kérdező kommentje:
A teát kipróbálom! Köszönöm :) Nem endometriózis! Vastagfalú csokoládé cysta a petefészekben. De nagyon véreztem tőle, és azonnali laparoszkóppal műtöttek is, nehogy belsővérzés miatt ott maradjak! Majdnem a petefészkemet is kivették, de szerencsére megoldotta az orvos, h megmaradjon. A szövettan nagyon jó lett, a 6 hetes kontrollon már a peteérést is látta. A vérkép tökéletes volt! Meg is jegyezte, h olyan mint a tiniké! :) A hormont is levette, megnézte..mosolygott, és azt mondta hogy nincs gond!!! ez is szuper!! Kérdeztem, h akkor a baba mikor jöhet? 2 hónapig a műtét után még ne, de utána bármikor! Sok sikert kívánva..azóta 6 hónap telt el, és semmi! Átjárható a petevezeték is! Nos, azóta sincs semmi. Szóval félek az igaz, h ne legyen semmi bajom, és jöhetne már, mert öröklött nálam a nőgyógyászati gondok! És nem akarom megvárni, még nagyobb baj lesz!
Nekem is csokoládéciszta volt. Már műtét előtt mondták, hogy endo, és a szövettan is igazolta.
2016. szept. 20. 11:08
9/12 A kérdező kommentje:
uhh... és neked mi lett utána? Az orvosod mondott valamit?
Kíváncsi vagyok..
Én műtét után rögtön teherbe is estem, pedig előtte két évig nem sikerült.
2016. szept. 20. 16:43
Kapcsolódó kérdések: