Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Már fél éve rajta vagyunk a...

Már fél éve rajta vagyunk a babaprojekten. Volt műtétem is Cysta miatt. Most elkezdtem szedni magasabb dózisban a Folsavat, és az E vitamint. Van köztetek olyan, akinek egy ilyen kúra után sokszori csalódás után sikerült a baba? .

Figyelt kérdés
Az orvos nálam min rendben talált. Van már egy 10 éves lányom, de a tesó nem akar jönni. Lassan 30 leszek. és csalódott. Akinek van tapasztalata, írhatna vmit erről.

2016. szept. 20. 08:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! :)
2016. szept. 21. 07:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs elég progeszteronod (ami egyébként "népbetegség"), azt az E-vitamin önmagában nem oldja meg. Én most anti-ösztrogén diétával és progeszteronkrémmel próbálkozom, remélem, sikerülni fog...
2016. szept. 22. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!