Mit gondoltok, lehetek terhes vagy most már tényleg mondjak le róla?
Egy éppen beágyazódó petesejtet semmilyen ultrahang nem mutat ki, az ugyanis nem 1 mm, hanem kb. a tizede. Jó is lenne, ha létezne ilyen felbontású ultrahang, de nem létezik!
1 mm-es, terhességet jelentő "pöttyöt" már a beágyazódás UTÁN láthatott volna, úgy bő 4-5 hetes terhesség esetén. Akkor meg már leugrana a csík a tesztről.
Ahasad biztos hogy nem terhesség miatt nőtt és nem is amiatt híztál!
Hogy miért nem jött meg?Hormonzavar pl
Azért 62 nap után elég erős abban a hitben élni, hogy ekkor, vagy akkor kellett volna megjönnie. Honnan veszed? Honnan számolsz? Nekem is maradtak ki hónapok, fél évek peteérés nélkül. De tisztában vagyok vele, hogy a vérzés peteérés után kb. hét héttel esedékes és ha nincs peteérés, meg se jön, csak gyógyszerrel. Peteérés nélkül viszont nincs "esedékessége" a vérzésnek.
Korábban is leírtam, hogy nem kizárt a terhesség, mert előfordulhat, hogy éppenséggel a ciklus 40. napján sikerült megrepedni egy petének. Sok ilyen példagörbét lehet nézni a BTO oldalon.
Az meg hogy "nem tesztelek, mert nem akarok csalódni", borzasztó gyerekes és értelmetlen hozzáállás, nem vezet sehova. Ugyanis a teszt előbb mondja meg, hogy terhes vagy-e mint az orvos. Ne dugd homokba a fejedet!
2 éven keresztül vezetem a menstruációmat az együttléteket,a gyógyszereket, ha szedek egy aplikációval.
Nem tudom szerintem te sem csinálnál több tesztet, ha már több tízezreket költöttél rá, eredménytelenül!
Leírom a kontrolos papiromon lévő szöveget: hátha így előrébb vagyunk,
Vag.UH: rendes nagy uterus, endometrium 14mm vastag, de petezsák még nem látható
Ennyi van a papíron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!