Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok mennyi esélye...

Mit gondoltok mennyi esélye van, hogy terhes lennék?

Figyelt kérdés

2016.05.06.án volt az utolsó havi menstuációm első napja.

2016.05.15-én voltam együtt a barátommal. De baleset történt, és bár időben megszakította, 16-án délután fél 3kor vettem be escapellet. Elolvastam a tájékoztatót és olvastam is, hogy jelentkezhet rendkívüli vérzés, volt is május 21-23-ig (menzesz jellegű).

Kiszámolva 19-20 körül kellett hogy legyen a tüszőrepedés, petesejt kiszabadulás. Rendes időben, ha nézem jún 2-3. án kellett volna megjönnie, de tisztában vagyok azzal, hogy amekkora hormonhatású készítményt bevettem, és rendkívüli vérzés jelentkezett késni, fog azonban kissé még is aggodom (tudom ez sem segít).

2016. jún. 5. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb. 0%
2016. jún. 5. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem sok az esély. Megszakított közösülés és escapelle együtt? Szerintem túl kicsi az esély, hogy érdemes lenne napi szinten aggódni miatta. Majd beáll újra a ciklusod. Amúgy meg, ha teherbe estél a teszt kimutatná már. Csinálj egyet és megnyugodhatsz!
2016. jún. 5. 10:58
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotok!
2016. jún. 5. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
2016. jún. 6. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!