Terhes vagyok? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Febr.16-án jött meg.., és febr. 29-én együtt voltunk a párommal és már másnap fájdogált a derekam és barnás folyás is volt, azóta hol fáj a hasam vagy a derekam hol nem, de ma már inkább véresnek mondanám mint barnásnak, és csak márc. 14-én kéne megjöjjön. Tudom hogy korai még tesztet csinálni, majd 14. után gondoltam hogy csinálok, de most szerintetek ez mi lehet??2016. márc. 4. 11:11
1/7 anonim válasza:
Valóban, 2-3 hét múlva kiderül. Ha akkor rendesen menstruáltál, 29-ei együttlétből még nem érezhetsz semmit...
2/7 anonim válasza:
Nekem az összes tesztem negatív lett 2 héttel az együttlét után is, csak aznap teszteltem pozitívat amikor meg kellett volna jönnie, szerintem felesleges tesztelni, hisz hétfőn voltatok együtt és ma még csak péntek van. Drukkolok.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi :) és akkor veled mivan? jön a baba vagy nem? mert azt irtad h csak aznap lett poz.
igen tudom hogy még korai tesztelni, de szerintetek mikor csináljak? aznap mikor meg kéne jönnie vagy utána?
2016. márc. 4. 11:22
5/7 anonim válasza:
Azóta sem jött meg, és azóta egyre erősebbek a csíkok a teszten:) Jövőhéten megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz.
6/7 anonim válasza:
Szerintem aznap mikor meg kellene jönnie reggel próbálkozhatsz a teszttel, de van akinek akkor még negatív, szóval ne keseredj el akkor se, van akinek csak több nappal később mutatja ki :)
7/7 A kérdező kommentje:
oké köszi a tippeket! :) neked meg drukkolok, majd írj hogy mi volt az orvosnál :)
2016. márc. 4. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!