Pár nap múlva kezdem a Duphastont, majd Closty. Első alkalom. Ajánlotok hozzá valami vitamint?
Sajnos én azt tapasztaltam, hogy a nőgyógyászok rutinszerűen mindenkinek Clostit meg Duphastont írnak, ha nem jön a baba és nem szervi ok van. Pedig nem mindig ez az ideális terápia. És közben elfelejtik tájékoztatni a nőket, hogy van más megoldás is. Engem is azonnal mesterséges hormonokkal akartak tömni, de utánanéztem a veszélyeinek, és úgy döntöttem, hogy először kipróbálom a növényi progeszteront + olyan étrendet folytatok, ami a hormonegyensúlyt támogatja. Baba még nincs, de életemben először volt egy fájdalommentes menstruációm, ami idejében jött. (Eddig mindig görcsöltem, meg napokat barnáztam előtte.)
Arra is jó, hogy meghozza a vérzést, ha nincs ciklus.
E vitamint. Nagyon ajanlatos. Orultem vna ha nekemis szol valaki..pl a kedves orvos h nagyon elvekonyitja a nyalkahartyat.. szerencsere egyszer betegszabin volt es , aki helyettesitette az ajanlott 2naponta 400mgot, magasdozisu kell cl.mellè.
Gondoltam irok hatha aktualis mèg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!