A Clostyt mikor szokták felirni, javasolhatom az orvosnak?
De a hormonok miatt vacak a mensid. A hormonjaid pedig az inzulinrezisztenciától. A 3as kezelésnek 3-12 hónap amíg hat. Ha mindent szigorúan betartassz és nem jön. 1 év múlva esetleg lehet clostyn gondolkodni.
Egyébkènt a vékony iresek sokkal nehezebben rendeződnek. Hány g ch diétán vagy?Dietetikus állította össze?
a dokid hülyeséget beszélt.a pco-t az IR okozza,és lehet lazulgani a diétával,meg a sporttal,csak épp gyereknem lesz belőle.
nekem pco-m sincs,csak IR-em,mégis 8 hónap SZIGORÚ diéta,gyógyszer és sport kombó kellett ahhoz,hogy teherbe essek.
a te érdeked,hogy normálisan tartsd a diétádat,nem az orvos akar gyereket,persze,hogy marha laza.
Nem, az micsoda? Amugy aki irta h szigoruan kell a dietat tartani; leirtam hogy 2 eve nyomom es azzal lettem terhes gyogyszer nelkul uh szerintem jol csinalom;) csak a baba megtartasahoz nem volt eleg;(
Remelem a gyogyszerrel sikerul h meg is maradjon majd, az hogy nem jon ossze, szerintem a mutet miatt van, a hőm sem olyan mutet ota mint szomott, a 29 napos ciklus is 8 honap utan allt be, sajnos gondolom vkinek ennyire bekavar de en mar nem tudok varni, meg fogom kerni h 3 honapot meg igy lenyomunk de utana legyen vmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!