Lombik babánkat meg szeretném mutatni az intézetbe, tavaly született. Milyen ajándékot, kedvességet vihetnék az orvosnak?
Pl. egy kis ajándékkosarat.
Benne dobozos tea, táblás csokik, egy üveg bor, bonbon, kávé, mogyoró, stb.. :)
Mi a koraszülött osztályra vittünk be anno az időben ajándékkosarat, benne jóféle bonbon, tea, kávé, édesség, ilyesmi volt, meg egy kísérő kártya pár köszönő sorral.
Ha közel álltatok az orvoshoz, egy fényképnek is biztosan örülne a piciről, hátoldalára írva nevet, dátumot, köszönetet.
Igazából a gesztus a fontos, az ember ilyenkor nem is azt nézi, hogy mit kapott, hanem azt jegyzi meg, hogy valaki megköszönte a munkáját.
(én régen gondozó voltam egy eü intézményben, és egy beteg kisfiú apukája adott egy csomag kávét. Elmondhatatlanul örültem neki, pedig nem is kávéztam, a csomagot a kollégáknak adtam.)
Fényképet mindenképpen vigyetek, annak nagyon szoktak örülni, amire írjatok valami személyes üzenetet, köszönetet. A fotót ki tudják tenni a falra, vitrinbe, legalábbis a mi orvosunknál így van.
Mi ezen kívül vittünk egy ajándékcsomagot, kávé, ta, bonbon..., amit nem az orvos egyedül fogyasztott el, hanem a többi dolgozóval közösen (biológusok, asszisztensek, stb.)
Köszi a válaszokat,én is ilyesmire gondoltam csak gondoltam hogy az orvosnak valami apróbb,különlegességet adni.Fényképet mindenképpen viszünk!
Az utolsónak: mi nem adtunk soha.
4-nek: SOHA nem adtunk hálapénzt a meddőségi centrumban senkinek, sem előtte, sem utána, pedig eltöltöttünk ott egy pár évet :-(
Szerintem azonnal kidobtak volna minket.
A szülész orvosnak adtam a szülés utána, de a lombikhoz neki nem volt köze, másik intézményben történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!