Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha lemondanék a gyermekeimről...

Ha lemondanék a gyermekeimről csak akkor adnák nevelőszülőkhöz Őket? Amíg intézetbe vannak visszakaphatom Őket?

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 20:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
36%
hu,bocsi,nem tudom,de nagyon durván hangzik a kérdés...mármint mekkora tragédia történhetett a családban, hogy intézetbe kerültek...?:(
2012. júl. 4. 20:48
 2/31 A kérdező kommentje:
Nem történt nagy tragédia. Anyám a Gyám és intézetbe fogja Őket adni sajnos.
2012. júl. 4. 20:51
 3/31 anonim ***** válasza:
hogy hogy?Még kiskorú vagy?
2012. júl. 4. 20:52
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem szülés után gyermekágyi szichózist kaptam és a gyámhatóságon sajnos elkönyveltek depressziósnak.
2012. júl. 4. 20:54
 5/31 anonim ***** válasza:

És e miatt már joga van anyukádnak intézetbe adni őket??huh de durva...egyáltalán hogy képes rá??nem semmi....

jaj ne haragudj, hogy nem válaszolok hasznosat,de ilyet még nem is hallottam...és nagyon sajnálom!

2012. júl. 4. 20:57
 6/31 anonim ***** válasza:
Én sem értem és ha depressziós vagy elveszik a gyereket? Én is az lettem elég komolyan,de aztán elmúlt.Ráadásul a nagymama intézetbe akarja adni az unokáit? ne haragudj hogy nem tudom a választ de nagyon durván hangzik
2012. júl. 4. 20:59
 7/31 anonim ***** válasza:
de durván hangzik :( nem értek ehhez, de nem lehet más gyámot kirendelni? vagy valami felülvizsgálat, hogy azóta "alkalmas" vagy?
2012. júl. 4. 21:08
 8/31 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos ha nem vállalja Őket, akkor joga van intézetbe adni.

Mennyi idő múlva múlt el Neked?

2012. júl. 4. 21:10
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Semmiképpen ne mondj le róluk, mert akkor örökbeadhatóvá válnak. Ha bekerülnek az állami rendszerbe, akkor még mindig jobb szerintem a nevelőszülő, mint az intézet. Hiszen ott egy családban nevelkednek. De egyébként anyukád miért nem vállalja őket? Mekkorák a gyerkőcök? Szörnyű, hogy ilyen megtörténik. Nincs valaki a közelben, ismerős, rokon, aki esetleg segíteni tudna?
2012. júl. 4. 21:15
 10/31 A kérdező kommentje:

Más gyám sajnos nincsen, mert a másik nagyszülők 80 évesek. Apa büntetett előéletű, így el is tiltották a Gyermekeitől.

Felülvizsgálatot kértem, de azt mondták, amíg gyógyszert kapok nem adják nekem Őket.

2012. júl. 4. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!