Ha lemondanék a gyermekeimről csak akkor adnák nevelőszülőkhöz Őket? Amíg intézetbe vannak visszakaphatom Őket?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 20:43
1/31 anonim válasza:
hu,bocsi,nem tudom,de nagyon durván hangzik a kérdés...mármint mekkora tragédia történhetett a családban, hogy intézetbe kerültek...?:(
2/31 A kérdező kommentje:
Nem történt nagy tragédia. Anyám a Gyám és intézetbe fogja Őket adni sajnos.
2012. júl. 4. 20:51
4/31 A kérdező kommentje:
Nem szülés után gyermekágyi szichózist kaptam és a gyámhatóságon sajnos elkönyveltek depressziósnak.
2012. júl. 4. 20:54
5/31 anonim válasza:
És e miatt már joga van anyukádnak intézetbe adni őket??huh de durva...egyáltalán hogy képes rá??nem semmi....
jaj ne haragudj, hogy nem válaszolok hasznosat,de ilyet még nem is hallottam...és nagyon sajnálom!
6/31 anonim válasza:
Én sem értem és ha depressziós vagy elveszik a gyereket? Én is az lettem elég komolyan,de aztán elmúlt.Ráadásul a nagymama intézetbe akarja adni az unokáit? ne haragudj hogy nem tudom a választ de nagyon durván hangzik
7/31 anonim válasza:
de durván hangzik :( nem értek ehhez, de nem lehet más gyámot kirendelni? vagy valami felülvizsgálat, hogy azóta "alkalmas" vagy?
8/31 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ha nem vállalja Őket, akkor joga van intézetbe adni.
Mennyi idő múlva múlt el Neked?
2012. júl. 4. 21:10
9/31 anonim válasza:
Szia! Semmiképpen ne mondj le róluk, mert akkor örökbeadhatóvá válnak. Ha bekerülnek az állami rendszerbe, akkor még mindig jobb szerintem a nevelőszülő, mint az intézet. Hiszen ott egy családban nevelkednek. De egyébként anyukád miért nem vállalja őket? Mekkorák a gyerkőcök? Szörnyű, hogy ilyen megtörténik. Nincs valaki a közelben, ismerős, rokon, aki esetleg segíteni tudna?
10/31 A kérdező kommentje:
Más gyám sajnos nincsen, mert a másik nagyszülők 80 évesek. Apa büntetett előéletű, így el is tiltották a Gyermekeitől.
Felülvizsgálatot kértem, de azt mondták, amíg gyógyszert kapok nem adják nekem Őket.
2012. júl. 4. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!