A Clostyt mikor szokták felirni, javasolhatom az orvosnak?

Figyelt kérdés
PCO-s vagyok, 2 hónapja szedek Meckformin XR-t is bromo mellé, egyszer már vetéltem, azóa 8 hónap telt el, el vagyok keseredve, nem tudom még mit kéne csinálnunk....sokan irják ezt a clostyt de pontosan ezt mikor irja fel a doki? Nem akarok egy évet várni, 2 évet vártunk a teherbeesésre mikor elment a baba

2016. szept. 2. 15:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem nem csinálod jól. Pont ezért ment el a baba. Keress egy specialusta dietetikust. Leírnád egy napi kajád?
2016. szept. 3. 21:05
 12/14 anonim ***** válasza:

nem értelek.nyekeregsz,hogy nem jön össze a gyerek,segítsen valaki, de amikor írjuk,hogy mit nem csinálsz jól,és mi segíthetne,akkor vitatkozol,és erősködsz,hogy mindent jól csinálsz.

miért nem gondolkozol inkább,te akarsz gyereket,örülnöd kéne,hogy olyan tanácsokat kapsz,ami ehhez segíthet hozzá.

hidd el,itt olyanok írnak ilyen ügyekben,akik a saját példájukon tanulták meg,hogy mit kell csinálni.Hasznosítanod kéne a tapasztalataikat!

2016. szept. 3. 22:42
 13/14 A kérdező kommentje:

1; nem nyekergek, leirtam a problemam

2; lehet irni ra javaslatokat de nem vagyok köteles mindent megfogadni, helyeselni

3; te inkàbb kioktatsz mint megoldast, javaslatot irnal le

Ha gyogyszer nelkul összejott akkor igenis jol csinalom a dietat es a mozgast, leirtam hogy mire kapram a meckformint, remenykedunk ha összejon a baba az segit hogy megmaradjon, a problemam azaz idő, mert tudjuk h össze fog jönni csak nem lehet tudni hogy mikor.leirtam hogy miket nem eszem es h 53 kg vagyok uh nagyjabol el lehet kepzelni h miket tudok enni napi 5x.

Köszönöm a valaszokat az inofolicnak utana neztem es meg is rendeltük;)

2016. szept. 4. 15:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál azóta és kideürlt h valószínüleg nem termel a szervezetem elég ösztrogént ami a méhnyálkahártya felépítését segíti elő, emiatt más szinü a menstruációm, a dokim is a inofolc vitamint ajánlotta de azt mondta lehet gyogyszeresen elősegíteni az ösztrogén termelést.
2016. szept. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!