A Clostyt mikor szokták felirni, javasolhatom az orvosnak?
nem értelek.nyekeregsz,hogy nem jön össze a gyerek,segítsen valaki, de amikor írjuk,hogy mit nem csinálsz jól,és mi segíthetne,akkor vitatkozol,és erősködsz,hogy mindent jól csinálsz.
miért nem gondolkozol inkább,te akarsz gyereket,örülnöd kéne,hogy olyan tanácsokat kapsz,ami ehhez segíthet hozzá.
hidd el,itt olyanok írnak ilyen ügyekben,akik a saját példájukon tanulták meg,hogy mit kell csinálni.Hasznosítanod kéne a tapasztalataikat!
1; nem nyekergek, leirtam a problemam
2; lehet irni ra javaslatokat de nem vagyok köteles mindent megfogadni, helyeselni
3; te inkàbb kioktatsz mint megoldast, javaslatot irnal le
Ha gyogyszer nelkul összejott akkor igenis jol csinalom a dietat es a mozgast, leirtam hogy mire kapram a meckformint, remenykedunk ha összejon a baba az segit hogy megmaradjon, a problemam azaz idő, mert tudjuk h össze fog jönni csak nem lehet tudni hogy mikor.leirtam hogy miket nem eszem es h 53 kg vagyok uh nagyjabol el lehet kepzelni h miket tudok enni napi 5x.
Köszönöm a valaszokat az inofolicnak utana neztem es meg is rendeltük;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!