Ti mire tippeltek mi lehet az oka enek az egesz kavarasnak? Mar azt sem tudok melyik orvosnak higyek! :- (
Egy hete elmentem ultrahangra mondvan h kesik egy hetet.akor latott az orvos mar egy kis fekete karikat azt mondta pici meg es 10 mm mehnyham.
Tegnap viszont megint ultrahang de masik doki o mar 4.5 mm.mehnyhat latott.es most akor levekonyult vona a mehnyhartyam ? Vagy most mivan ilyenkor?
Több lehetséges oka lehet ennek. Az egyik, hogy valamelyik dokinak rosszabb a gépe, vagy a szeme, esetleg el is mérheti. Azért itt pár milliméterről beszélünk, az sem mindegy, a doki hogy tartja az uh fejet.
A másik, sajnos valószínűbb, hogy a baba fejlődése leállt, és a nyálkahártya elkezd leválni, hamarosan számíthatsz a vérzésre. :-(
Nem tudom teszteltél-e, ha igen, mikor és mit mutatott a teszt. Ez segítene abban, hogy tudd, körülbelül mekkorának kellene lennie a babának. Elvileg ha két hete kellett volna megjönnie, és kb 28 naposak a ciklusaid, akkor most 6 hetes lennél, az UH-n kb 3mm-es embriónak kellene látszani, szívdobogással.
Kedves vagy h valaszoltal.pl tegnap is teszteltem es negativ sajnos.aprilis26- an jott meg utoljara.es 31 naposok a ciklusaim.
Meg anyit nagynehezen kihutam az orvosbol a vizsgalat vegen h talan meg lehet az inofoluctol van ez az egesz.
Szerintem az inofolicnak ehhez semmi köze. A dokid csak találgat. :-(
korábban nem is teszteltél?
De igen teszteltem koraban is.nemvart elott .utan.minding negativ. Volt.
En nemertem akor miert nem jon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!