Lombikosok, beültetés után 7. napon korai még tesztelni?
Figyelt kérdés
4 napos fagyi babát kaptam vissza, igy ma 11 napos az embrio. Elvileg az 11. dponak számít. A beültetés utan pár napig erzekeny volt az alhasam, de most elmult minden. Melleim fájnak, ahogy minden ciklusban szokott az ovulacio utan. Kinek mikor lett pozi a teszt? Hány nappal a beültetés után? Trollok kíméljenek! Köszi2016. okt. 17. 15:11
21/26 A kérdező kommentje:
Beültetés után 14 napig kell szednem a progeszteront, es a 15. nap reggel tesztelni. Ma vagyok a 13. napon, tehát holnapig mindenképp szedni kell, es kedden reggel tesztelni. Mult alkalommal megjött a progeszteron mellett is a 13. napon, sőt, már a 12. napon elkezdődött a barnázás. Most egyelőre semmi. Kiderül, mi lesz ebből...
2016. okt. 23. 20:34
23/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült!
2017. ápr. 24. 13:23
24/26 A kérdező kommentje:
Azóta ujra belevagtunk, most vagyok 3. napon beültetés után.
2017. ápr. 24. 13:24
25/26 A kérdező kommentje:
Már 8. napnál tartunk, extra halvány pozi Facelle teszttel :) reménykedek, hátha erősödik :)
2017. ápr. 29. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!