Lombikosok, beültetés után 7. napon korai még tesztelni?
Egyszer a 12. dpo-n lett pozitív, de másnap 13. dpo-n negatív lett (valószínűleg hígabb vizeletből néztem), majd a 14. dpo-n újra pozitív.
Másik alkalommal csak a 14. dpo-n lett nagyon halvány pozitív, akkor sokkal alacsonyabb hcg-vel indítottam.
Lombik volt mindkettő.
Igen, teszteltem, nagyon türelmetlen voltam. A one step 10-es erősségűt használtam, így utólag azt mondom, hogy a Facelle 25-ös erősségű sokkal megbízhatóbb. Sajnálom a One stepre kiadott pénzt, ráadásul jó sokat is vettem.
Elsőnél sejtettem, hogy sikerült, mert nagyon érzékeny lettem és ott éreztem szurkálást a beültetés után. Az a baba egyébként sajnos nem maradt meg :(
A második sikeresnél, ami már a 4. beültetésem volt, semmit nem éreztem, eleve úgy álltam hozzá, hogy nem fog sikerülni, el is sirattam az egészet, mivel negatív volt a tesztem akkor, mikor legutóbb már pozitív... szóval ott tényleg semmi nem utalt sikerre, mellem se fájt, semmi. Aznap lett pozitív, mikor mentem eredményhirdetésre és még ott kaptam jó sok hormontámogatást, mivel csak 85 lett a HCG-m. Ez a baba pedig szépen fejlődik, már behozta a lemaradását és picit nagyobb is. A 2. trimeszterben vagyok.
Ne keseredj el a mai negatívon, még lehet pozitív!
Én mindig Crinone-t kaptam alapból, emellé most Prolutex injekciót, ez mindkettő progeszteron és Estomfem gyógyszert, ez pedig ösztrogén. A 10. hét környékén orvosi utasításra elkezdtem leépíteni a Prolutexet, viszont elkezdtem vérezni, így a 12. hétig kellett folytatnom. Egyébként az nagyon drága.
Egyszer Duphastont is szedtem, az is jó.
Ja és vörösbort ittam esténként 1 dl-t, vastagítja a nyálkahártyát (beültetéstől az eredményhirdetésig)
Szerintem még ne add fel, bármi lehet még! Szorítok :)
A 10 mm szerintem nem kevés. Beultetes elott megnezik es ha nem megfeleloek a korulmenyek, inkabb lefagyasztjak az embriot. Ha visszaadtak, akkor biztos jo volt. En egyebkent min 8 mm-t hallottam, hogy kell. Meg nagyon gyorsan vastagodik am!
A hormonok miatt minden olyan tunet, ami a mensi elott is van, teljesen normalis, sot meg erosebb is lehet, mivel tobb a hormon is. A gorcs is normalis. Nem feltetlenul jelenti azt, hogy meg fog jonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!