Lombikosok, beültetés után 7. napon korai még tesztelni?
Figyelt kérdés
4 napos fagyi babát kaptam vissza, igy ma 11 napos az embrio. Elvileg az 11. dponak számít. A beültetés utan pár napig erzekeny volt az alhasam, de most elmult minden. Melleim fájnak, ahogy minden ciklusban szokott az ovulacio utan. Kinek mikor lett pozi a teszt? Hány nappal a beültetés után? Trollok kíméljenek! Köszi2016. okt. 17. 15:11
11/26 anonim válasza:
Délutániból biztosan nem teszteltem volna, túl sok volt már a csalódás. Ezek mind reggeli elsőből készültek 25-ös facelle mártogatóssal. Én még nem adnám fel a helyedben. a 11. napi pozitív még nem törvényszerű. a második babámmal - bár nem lombik volt - csak a kimaradás után egy héttel lett először pozitív, pedig középidőben fogant, ezt biztosan tudom.
12/26 A kérdező kommentje:
Köszi! :) nem is értem magam, hogy miért kellett az a teszt.
2016. okt. 17. 21:16
13/26 anonim válasza:
Hát mert ki bír ilyenkor nyugton lenni és nem tesztelni?!? :D
14/26 A kérdező kommentje:
Hat ja... pedig megfogadtam, hogy nem fogok! Ma reggel a jobb oldalon fáj nagyon a hasam. Sosem volt még ilyen, vajon mitől fájhat? Már ébredés óta egyfolytában fáj.
2016. okt. 18. 11:22
15/26 anonim válasza:
Ezt mi itt nem fogjuk tudni megmondani Neked. Sőt, még a doki sem. Türelem! ;)
16/26 A kérdező kommentje:
Türelem türelem 😉 Igyekszem, de abbol van a legkevesebb. 😂
2016. okt. 18. 13:57
17/26 A kérdező kommentje:
12 nappal a beültetés utan is negativ. 😭😭😭
2016. okt. 22. 13:47
19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bár még nem jött meg, ugyhogy várjuk ki a végét! 🙏
2016. okt. 22. 22:19
20/26 anonim válasza:
Van még progeszteron pótlás? Ha igen, az gátolhatja a mensest. Nem kell visszamenned a kórházba vérvételre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!