3 vetélés után mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Van egy 5 éves lányunk, volt egy 20 hetes, 1 hat hetes 1 10 hetes vetélésem. az összes spontán. Most elhatároztuk, hogy szeretnénk utoljára mégegyszer megpróbálni. természetes, hogy félünk. Hogyan lehet megtámogatni FIZIKAILAG és LELKILEG?2016. szept. 28. 15:22
1/5 anonim válasza:
3 vetélésre màr az orvosok is azt mondjàk nem véletlen. Menj el kivizsgàlàsra. Lehet sima hormon gond, de màs is. Nektek egyszerűbb lesz,mert nem a fogantatàssal van probléma.
Mit kaptàl eddig, mit csinàlt a nőgyógyàszod?
2/5 anonim válasza:
A 6 és 10 hetes terhességet meglehet magyarázni progeszteron hiánnyal, evvel-avval de a 20 hetes miért volt nem derült ki? Így hogy egyiknek sem ismert az oka azt sem lehet tudni mire kell odafigyelni. Nőgyógyász kivizsgált már?
3/5 A kérdező kommentje:
A 20 hetest az fertőzés okozta, begyúlladt a méhem és azért szakadt meg a terhesség. A két utóbbinál azt mondta a doki, hogy az még normális, s semmiképpen nem köthető össze a 20 hetessel. Elkezdtem méhpempőt szedni. Voltam reflexológiás talpmasszázson, ahol a méh pontja nagyon fájt. Azt mondta a masszőr, hogy odapakoltam minden érzést, ezt el kell engednem.. Megyek még, hogy stimulálja.. Elképzelem, hogy terhes vagyok, hogy kezemben tartom a picit.. de akkor is nehéz.. Hogyan lehet készülni? Tudok tenni valamit még? Úgy érzem, hogy most sikerülnie kell. Ha nem, nincs több próbálkozás.
2016. szept. 28. 15:37
5/5 Manka68 válasza:
A korai vetélésnek általában hormonprobléma az oka. Nálad okozhatott ilyet az első terhesség is. A hormonokhoz pedig endokrinológus ért, nem a nőgyógyász. Keress fel egyet, egy vérvételből kiderülhet mi a gond jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!