Szerintetek van-e összefüggés a teherbeesés nehézsége és a későbbi problémák (vetélés stb) között?
Is-is.
Ha nehezen jön össze a baba, annak oka van, pl. hormonális. Ez lehet oka a vetélésnek is.
Másrészt az állítás első felét rögtön meg is cáfolnám személyes példával: két terhességem végződött vetéléssel, pedig mindkét estben két hónapon belül megfogantak.
Ez egy annyira összetett dolog, olyan sok lehetőséggel, hogy tulajdonképpen minden kombináció minden verzióban előfordulhat, csak a véletlenen múlik, te milyen párokból ismersz többet.
Én meg úgy vettem észre, hogy ahol sokáig küzdöttek a babáért, ott gyakoribb az ikerterhesség. (Beültetés, peteérés serkentés, stb. miatt... De akkor is! :D )
Nem,amit ìrsz ebben a formàban nam igaz.
Első terhességem első hónapban összejött elvetéltem 12.héten(addig minden oké volt).
Màsodik terhesség két hónap alatt jött össze,semmi gond nem volt.
Harmadik egy év utàn, én rosszul voltam,de a terhesség nagyon sima volt.
Függ a nő koràtól a terhesség zavartalansàga,illetve a szervezete edzettségétől is. Attól,hogy hànyadik gyerek, volt-e bàrmilyen nőgyógyàszati panasza.
Sok mindenen múlik.
Első terhesség nehezen jött össze.Probléma mentes volt égig.
Második is nehezen jött össze,végig problémás volt.
Bár mikor terhes tudok lenni, kb, ha a férjem rám néz, akkor is. 3 fiunk van, 38 éves vagyok, a legnagyobb boldogságban élünk 21 éve.
A terhességeim úgy indultak, hogy mondjuk pénteken eldöntöttük, hogy jöhet a baba, és szerintem már hétfőn (sarkítva) várandós voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!