Lehet összefüggés a migrén és a teherbeesés között?
Én is nagyon migrénes vagyok. Kb. 15 éve mióta elkezdtem kamaszodni. Engem is végig vizsgáltak. Ct-k től kezdve minden volt, nehogy rák legyen stb. Végül kiderítették hogy a fejfájásom oka a vérnyomásom. Végigkínoztam 1,5 éven át de senki nem mérte meg a vérnyomásomat. 90/60 az átlag. Most már azért jobb, de a mai napig mindent megérzek. Időváltozás. Egy ismerősöm mondta hogy próbáljam ki az agykontrollt, mert a negatív dolgok is elősegíthetik. Pl. a tv bemondja hogy holnap jön a rossz idő, már előre tudom hogy migrénem lesz. És lehet csak bebeszélem az egészet. Én egy éve próbálkozom. Még nem jött a bébi ill. volt a múlt hónapban egy spontán vetélésem. Szóval sikerülhet.
De hogy megnyugtassalak. Egy kolleganőm szintén rettentő migrénes volt. Ő homeopátiás szereket szedett rá. De sokszor és sokáig tartott nála. Rögtön terhes lett. Most már 3 éves a babája. És a jó hír hogy a terhesség alatt teljesen elmúlt a migrénje és azóta sem jött vissza.:)
Szóval ez nem befolyásolja. Próbálj pihenni vagy relaxálni. Párologtass illatgyertyát. Lehet kapni kifejezetten nyugtatókat. Lehet egyszerűen csak stresszes vagy, amiről nem is tudsz és attól is kijöhet a migrén.
Pozitív hozzáállás az nagyon sokat segít. Hidd el bejön. Én rettentő pesszimista vagyok és most hatalmas stressz van a nyakamba, de mióta lefekvés előtt meggyőzöm magam arról hogy minden jó lesz és teljesen egészséges vagyok múlnak a tünetek.
Kitartás.:)
Puszi
Szia! Anyukámnak hosszú évtizedekig rettenetes migrénjei voltak, míg egyszer (46 évesen) egy gégész javaslatára kivették a manduláját. Pedig előtte nem volt sok problémája vele. A mandulaműtét után mintha elvágták volna, szinte alig fáj a feje.
De a migrénje alatt is sikerült négyszer teherbe esnie, tehát ne aggódj, a migrén közvetlenül nem lehet gátlója a teherbeesésnek.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!