Van összefüggés a menstruáció közben teherbeesés és a gyerek egészsége között?
Mármint van rá tudományos bizonyíték, hogy lehet azért beteg a gyerek, mert menzesz alatt "készült"?
Furcsa kérdés, tudom, de van egy barátnőm, ill. inkább csak ismerősöm, barátnőm barátnője, akinek úgy született beteg gyereke, ezért a kérdésem, bár több részletet nem tudok és nem is vagyok olyan jóban vele, hogy tőle kérdezzem, és még a barátnőm sem tudja ezeket a részleteket pontosan...
Vagy közvéleménykutatás szinten itt ki ismer olyat, tud olyanról, vagy netán ő maga, aki piros napok alatt (legjobb lenne ráadásul még pontosabb részlettel, hogy hányadik napján...) esett teherbe, és egészséges gyereke született?
Fogalmam sincs, ezért kérdezem, nem vagyok orvos, sőt... (=közöm nincs a témához...)
De köszi, első, tképp logikusan hangzik, hogy miért lenne... Bár mit lehet tudni, ezért kérdezem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!