Kinek mennyi idő után sikerült a baba, pcos diagnosztizálás és inzulinregzisztenia esetén, diéta, és sportolás után?
"a nőgyógyász egy éve azt mondta ilyen inzulin/progeszteron értékkel/ciklussal sosem lesz gyerekem."
Mik voltatok ezek az értékek, ha szabad tudni? Érdekelne, mi az, amire ilyet mond egy orvos.
Egyébként gratula a babához! :)
Sajnos nekem baba még nem sikerült, de irigylem azokat, akik 1-2 hónap IR diéta + sport után, úgy, hogy előtte nem is volt rendes menstruációjuk, babásodnak.
Nekem addig is normális hosszúságú volt a ciklusom (átlag 31 nap), de nem volt peteérésem.
Március óta csinálom a diétát, mellette naponta 30-60 percet tornázok, iszom a myo-inositolt, szedek D és E vitamint. Eddig semmi. Egy clostilos hónapom volt, nem lett peteérésem. Viszont leadtam 20 kg-t, legalább még ennyit le kell, hogy normál súlyomnál legyek.
Lanyomra 3 evet vartunk. Nincs minden honapban pe-m, de amikor van es jokor is voltunk egyutt, meg is termekenyult (csak 2x nem tapadt meg rendesen es 1 het kesessel megjott). Most is rogton osszejott, de meg csak 5 hetes vagyok, remelem egeszseges baba lesz belole.
Amugy nem tornazom, nem a 160ch dietat csinalom, hanem egeszsegesen etkezem. Fogytam 40 kilot (amibol 7 visszajott....). Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!