Igaz hogy a sportolás rontja a tej minőségét, csökkenti a tej termelését? Tapasztalt valaki hasonlókat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 03:59
1/4 anonim válasza:
Ha nem hajtja túl magàt az anyuka,akkor nyugodtan sportolhat.2 dologra kell figyelni.Hogy ne legyen izomláz,és a folyadékot bőven pótolni kell.
2/4 anonim válasza:
nalam nem rontotta. 6 hetes kortol kezdtem a tornat es egy eves koraig szoptattam a lanyom. szerintem itt is csak a mertek a lenyeg: keves tornaval inditani es hetrol hetre fokozatosan emelni a gyakorlatsort, es amikor mar 30-40 perces a tornad, annal hosszabban szerintem szuksegtelen hajtani magad. a torna legyen intenziv, rovid es minden masnap csinald becsulettel. ennek sokkal nagyobb ertelme van, mint hogy heti egyser 2 oraig kinzod magad ;) az egyenletes rendszeres torna szerintem nem befolyasolja sem a mennyiseget sem az izet (viszont a szenhidrat csokkentestol en pl majdnem elapadtam) szoval arra figyelj hogy ha tornazol mellette egyel rendesen mert a tejhez szukseg van a boseges taplalkozasra.
3/4 anonim válasza:
Nem. Az izomlázról is annyit, hogy 4 hónapja cipelem a babám napi 12-15 órákat, mert iszonyatosan fájt a hasa, volt, hogy nagyon minimálisakat aludtunk, hónapok óta izomlázam van, de a tejen semmit nem változtatott. Szerintem ez nem ettől függ. Extrém esetben el tudom képzelni, pl. koplalás és fegyencedzés, de gondolom egy átlagos anyuka nem ilyesmire gondol sport alatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. márc. 6. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!