Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tapasztalt valaki hasonlót?

Tapasztalt valaki hasonlót?

Figyelt kérdés

4 hetes a babám, a tejem nagyon lassan indult el, ezért tápszerrel kezdtünk. A harmadik héten már lett annyi, hogy leálltam a tápszerrel, és csak anyatejet kapott. Viszont ezután olyan híg széklete lett, hogy gyakorlatilag égettre marta a popsiját, borzalmasan nézett ki, rossz volt ránézni.(Nagyon gyakran cseréljük pelust, biztos, hogy nem attól, ezt a védőnő is megerősítette, hogy nem a pelenka okozta.) A harmadik csak anyatejes nap után visszatértem a tápszerre, és csak éjszaka, illetve naponta egyszer-egyszer kap anyatejet. Azóta megint rendben a kakija és a popsija is meggyógyult.

Mit gondoltok? Minden hasznos tanácsot szívesen fogadok!

2015. jan. 17. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet higy érzékeny a tejre ? Lehet azert megy a hasa ... :)
2015. jan. 17. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanez volt nálunk, napi 15-20 peluscserénk volt, akár egymás után 4-5x ment a hasa. Mondjuk nekünk nehezen bontja le még a laktózt, de szerintem csak nagy a váltás. Magától elmúlt pár hét alatt .-) Kérdezd meg a gyerekorvost, ha nem muszály ne vedd el a tejet tőle. Figyelj,hogy ha megy a hasa, kapjon több folyadékot.
2015. jan. 18. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!