Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nagyon szeretnénk babát, de...

Nagyon szeretnénk babát, de nem akar sikerülni. UH követték már a peteérésemet minden jónak bizonyosul.2 hónapig szedtem is a Clostilbegytet, de azzal sem sikerült. Progreszteron pótlás is van már a ciklus második felében. ?

Figyelt kérdés
Csináltattam még egy 3. pontos Inzulinrezisztenciás vizsgálatot melynek az eredmény: 0'glükoz 4,6 60'glükoz: 9,3 120'glüköz: 4,6 0' inzulin: 9,6 60'inzulin: 175,6 120'inzulin: 59,6 Szerintetek IR-es lehetek és ezért nem sikerül a baba?

2016. aug. 3. 09:30
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, azóta diétázom 160 gramm ch, plusz rendszeres mozgás.
2016. okt. 3. 20:31
 22/27 anonim ***** válasza:

jézusom,sajnálom. és ennek az oka kiderült? Hogy miért haltak meg?

tombózishajlamot néztek?

2016. okt. 3. 22:07
 23/27 A kérdező kommentje:

Rengeteg vizsgálatom volt igen kiderült APS (antifoszfolipid) szindróma.

Néztek trombofiliát Leiden mutációt minden negatív lett szerencsére. AZ első babánál idő előtt levált a méhlepényem placenta infarktust volt a másodiknál meg csökkent a magzatvizem, és meghalt a baba aztán a méhlepény itt sem volt tökéletes, de ezt lehet kezelni szerencsére.

2016. okt. 4. 07:47
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia nem tudok erdemben hozzaszolni de szoritok erted !!!
2016. okt. 7. 22:10
 25/27 anonim ***** válasza:

kapsz rá valamit? vagy csak a teherbeeséstől kell szedni?

és az aspirint végig kell szedned?

van olyan orvos aki a heparint már a próbálkozástól adja.

2016. okt. 8. 00:27
 26/27 A kérdező kommentje:

Igen kapok kezelést. Aspirin protectet mindig kell szednem majd a terhesség 28. hetében hagyhatom el. Pozitív terhességi teszt esetén 0,8 as Clexane-t kell szúrnom terhesség végéig. Többi csak terhesség alatt derül ki , hogy esetleg kell e szteroid valamire ezt nem tudom pontosan.

Plusz most a ciklus 16.napjától folyamatosan progreszteron pótlás van.jelenleg már 400mg-ot kell.

2016. okt. 8. 19:53
 27/27 anonim ***** válasza:

nekem is ilyesmi gondom van,én 0.8 clexant szúrok,22.hétben vagyok,és az orvos szerint abba kéne hagynom az aszpirint,de nem merem.és Leidenes meg MTHFR homozigóta vagyok,de antifoszfolipidet nekem nem is vizsgáltak.

vajon a 28.hétig elég szedni? és ha utána van baj?

az egyik ismerősömnek a 29.héten haltmeg a babája,a következő terhességnél már végig szedették vele az aszpirint.

2016. okt. 8. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!