Nagyon szeretnénk babát, de nem akar sikerülni. UH követték már a peteérésemet minden jónak bizonyosul.2 hónapig szedtem is a Clostilbegytet, de azzal sem sikerült. Progreszteron pótlás is van már a ciklus második felében. ?
jézusom,sajnálom. és ennek az oka kiderült? Hogy miért haltak meg?
tombózishajlamot néztek?
Rengeteg vizsgálatom volt igen kiderült APS (antifoszfolipid) szindróma.
Néztek trombofiliát Leiden mutációt minden negatív lett szerencsére. AZ első babánál idő előtt levált a méhlepényem placenta infarktust volt a másodiknál meg csökkent a magzatvizem, és meghalt a baba aztán a méhlepény itt sem volt tökéletes, de ezt lehet kezelni szerencsére.
kapsz rá valamit? vagy csak a teherbeeséstől kell szedni?
és az aspirint végig kell szedned?
van olyan orvos aki a heparint már a próbálkozástól adja.
Igen kapok kezelést. Aspirin protectet mindig kell szednem majd a terhesség 28. hetében hagyhatom el. Pozitív terhességi teszt esetén 0,8 as Clexane-t kell szúrnom terhesség végéig. Többi csak terhesség alatt derül ki , hogy esetleg kell e szteroid valamire ezt nem tudom pontosan.
Plusz most a ciklus 16.napjától folyamatosan progreszteron pótlás van.jelenleg már 400mg-ot kell.
nekem is ilyesmi gondom van,én 0.8 clexant szúrok,22.hétben vagyok,és az orvos szerint abba kéne hagynom az aszpirint,de nem merem.és Leidenes meg MTHFR homozigóta vagyok,de antifoszfolipidet nekem nem is vizsgáltak.
vajon a 28.hétig elég szedni? és ha utána van baj?
az egyik ismerősömnek a 29.héten haltmeg a babája,a következő terhességnél már végig szedették vele az aszpirint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!