A 35-40 napos ciklus mennyire nehezíti meg a teherbeesést?
HOSSZÚ MENSTRUÁCIÓS CIKLUS
Sziasztok! 7 honapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Néhány hónapig ugyan rövidebb-hosszabb késésekkel, de megjött a menzeszem. Márciustól viszont semmi. Terhesség kizárva. Voltam a nőgyógyászomnál, aki azt mondta, hogy örülhetek ha 35-40 napos lesz a ciklusom és nem hosszabb. Kaptam injekciót, aminek a hatására 7-10 napon belül állítólag visszaáll a rend. A kérdésem az lenne, hogy az ilyen hosszú ciklus mennyire nehezíti meg a teherbeesést? Esetleg ha valakinek van ilyen téren tapasztalata, megköszönném ha elmesélné. Egyelőre még nem szeretnék babát, viszont elképzelni sem tudnám az életemet gyerekek nélkül. Köszönöm a névtelen megosztást! Egy 21 éves lány
Szia.
EGYALTALAN NEM. Teveszme h a ciklus hossza vagy rendszertelensege akadaly lenne..egy osszevissza menzesz mellett is es hosszu ciklus mellett is teherbe eshets. Ket valami kell hozza termekeny ferfi es peteeres!;)
Nekem nem nehezítette meg a teherbeesést. Volt amikor 46 napos ciklusaim voltak, mindig késett, de megjött. Mikor eldöntöttük, hogy gyereket szeretnénk, második hónapban össze is jött. A gond csak a szülés várható idejének meghatározásából adódott, uh alapján módosították a dátumot, de nem eléggé. 41+6 hetesen már megindították a szülést, de kiderült, hogy még akkor sem volt túlhordva a baba.
Vagyis én simán teherbe estem, csak a szülésre kellett többet várni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!