Nagyon szeretnénk babát, de nem akar sikerülni. UH követték már a peteérésemet minden jónak bizonyosul.2 hónapig szedtem is a Clostilbegytet, de azzal sem sikerült. Progreszteron pótlás is van már a ciklus második felében. ?
az tényleg jó.
többi hormon eredményed be tudnád írni?
az IR- tuti kezelni kell,ismered a dolgot? hármas kezelést adnak rá,gyógyszer,CH-diéta,sport
Hormon eredményeim:
Ciklus 3. napi:
- Szérum FSH 6,8
- Szérum LH: 9,59
- Szerum prolaktin: 616,1 (bromocriptint kaptam rá)
- Szérum progreszteron: 1,28
- Total testosteron: 0,34
- Szérum estradiol: 60,30
- DHEA-S: 3,760
Ciklus 21.napi:
- Szerum prolaktin: 272,9
- Szérum progreszteron: 84,00
miért,mert nem látnak szisztákat az uh-n?
a NŐGYÓGYÁSZNAK EDDIG TERJED A TUDOMÁNYA A PCO-VAL KAPCSOLATBAN.Van pco ciszta nélkül is .
az LH-d a duplája az FSH-nak,és IR-ed van,tehát valszeg pco-s vagy. Endokrinológushoz menj,ne nőgyógyászhoz!
Voltam két endokrinológusnál véleményeket leírom:
VC terhelés: IR-t nem igazolt továbbá laboreredményei nem támasztják alá a PCOS-t. (endokrinológus)
Másik endokrinológus: IR nem igazolható.
Most megyek Pestre endokrinológushoz.
plusz volt animüller hormon vizsgálatom is.
oké,ha te ettől megnyugszol...csak ebből gyerek nem lesz.
ezt kezelni kell akkor is,ha nincs pco csk IR,ami BIZTOS,HOGY VAN NEKED.
a lkezelés mindkét esetben ugyanaz,hármaskezelés:
gyógyszer,diéta,sport
Pont ez miatt kerestem Pesten endokrinológust, mert nem nyugszom bele az eredménybe.
Csak mellékesen, hogy már volt két terhességem, csak sajnos mind a kettő halvaszüléssel végződött. (32hetesen, és 25hetesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!