Inofolic és 160g szénhidrát diéta okozhatja-e a ciklus hosszabbodását?
Köszönöm a sok tanácsot.
Tesztet csináltam, természetesen negatív… ;-(
Én pontosan 12 hete szigorúan tartom a 160 g ch diétát és mellette heti 5 alkalommal sportolok. Ehhez jön a Meforal, Inofolic és egyéb vitaminok… szóval tényleg mindent megteszek, hogy rendben legyenek a dolgaim. Korábban gyönyörű, pontos, kiszámítható ciklusaim voltak (minden esetben tüszőrepedéssel), de most valahogy teljesen felborult a rendszer. Már egy hete késik….
Kedves kérdező, ez azért nem 3 hónap alatt fog megoldódni... amikor elkezdtem a meforalt, kitolódtak a ciklusaim 50 napra, kiderült hogy többet árt mint használ. Sok volt a napi 2000 mg... utána 1000 mg az meg kevés. És ez így folytatódik, amíg meg nem találják a megfelelő dózist. Azt viszont hozzáteszem, hogy a dokim szerint az inofolic sok embernél káros, és szerinte először meforalt kell beállítani, és utána jöhet az inofolic, mert ha kitolódik a ciklus, illetve rosszak az inzulin terhelés eredményei nem tudják hogy a meforal dózissal vagy az inofoliccal van baj...
én tavaly júliusban kezdtem a 160 g-os diétát, szeptembertől endokrinológushoz kerültem, 120 g diéta, majd meforal, és most májusban jött össze a baba... mindezt úgy, hogy elvileg 23 évesen a legkönnyebb teherbe esni, mégis majdnem 1 év kezelés kellett :) kettes voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!