Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több éve sikertelenül próbálkozunk a párommal. Ő is és Én is ki vagyunk vizsgálva. Vele minden rendben, nálam van a gond. Össze-vissza a ciklusom, ritkán van természetes pé-m.

Elmentem egy meddőséggel foglalkozó dokihoz, kivizsgált és írt fel clostilbegytet.

Túl vagyok a beszedésén, viszont amikor figyelni kellett volna uh-val a dokim szabin volt, kb.egy héttel később tudtam menni hozzá, megnézett hüvelyi uh-val és megállapította, hogy nagyon szépen meg van vastagodva a méh nyálkahártya (16,5mm). Amikor gyógyszer nélkül nézett meg uh-val menzesz előtti nap akkor 12 mm-es volt a nyálkahártyám. Jelenthet jót, hogy ennyire vastag kb középidőben, vagy ezt csak a closti teszi? Szerinte biztos, hogy megvolt a peteérésem. Többet nem mondott.

Mivel a ciklusaim viszonylag hosszúak(35-40)ezért a jövőhét végénél előbb nem akarok tesztelni.

De a kíváncsiság hajt, így reggelente néha ugyan abban az időben hónaljban megmérem a hőmérsékletemet, ami elég alacsony 35,9-36,1 :(

Mivel tudom a hőmérőzés menetét tudom, hogy ez nagyon alacsony ahhoz, hogy baba legyen...

Szerintetek, mi lehet a hiba? Miért ilyen alacsony a hőmérsékletem, ha elvileg volt pé-m? Van rá valami kis esélyem, hogy még is + teszteljek?

Bocsi, kicsit hosszúra sikerült, de talán így az érthetőbb, hogy mi is a gondom.

Köszi a válaszokat.

2016. júl. 7. 09:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van, aki az USÁ-ból jár pl Naszódyhoz. Én se vagyok Kecskeméti!

Ha van pm alulműködés, akkor valószínűleg IR/PCOS is van, minden jel erre mutat. Ha esetleg sikerül is teherbe esni. Kezeletlen IR-rel elég kockázatosa terhesség: vetélés, tehességi diabétesz, szülés után súlyosbodó IR.

2016. júl. 15. 20:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!