Segítség PCOS?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! A Mai napon tudtam meg,hogy PCOS-em van! :(márc 12.én volt utolsó menzim ezért is kerestem fel a dokit ! a párommal már 8.hónapja próbálkozunk babával de semmi!:( azt mondta a doki,hogy operálni fognak 1hónap múlva,időpontot is adott :(!

Nagyon félek,hogy nem lehet babám soha ez miatt! Valaki aki hasonló cipőben jár/járt? Tudna mondani valamit? Köszi szépen! :(

#teherbeesés #gyerekvállalás #policisztás szindróma
2016. máj. 4. 12:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Jajjj ne engedd a mütétet!!!!!engem a nödokim fél év alatt rendbe hozott, gyogyszeres kezeléssel, plussz mogás és étkezés váltással, teherbe is estem, uh ne engedd a mütétet, elöször probálkozz természetesebb módszerekkel, a barátcserjét is ajánlom! Aviva tornát is de mivel messze laksz az ne lehetséges :( nekem 2 db aviva torna is segitett, másfél év után meghozta a mensim :)
2016. máj. 8. 22:39
 22/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek. Ma megkaptam végre az Inofolicot,ittam is egy tasakkal! :) 79.20eurot fizettem érte azaz közel 23 800ft.-ot !! Ez 4hónapra elég,szóval nem is veszélyes ár! Persze mindent a babáért! ♡

Ti,hogy vagytok? Szép napot mindenkinek :)

2016. máj. 10. 13:47
 23/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok a 17/22-es válaszoló vagyok. Köszönöm szépen. Ma voltam dokinál. Minden rendben van 5 hetes vagyok 4 napos ;)
2016. máj. 10. 22:05
 24/28 A kérdező kommentje:
Az a lényeg,hogy mindketten jól vagytok ♡♡ boldog babavárást ! 😊😊😊
2016. máj. 11. 00:10
 25/28 anonim ***** válasza:
Köszönöm Szépen. Viszont azt mondta a doki, hogy a PCO miatt vele terhes lehetek de még majd kiderül. Puszi Nati
2016. máj. 11. 05:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Veszélyeztetett terhes lehetek a PCO miatt. Bocsi elírtam. Teloról vagyok.
2016. máj. 11. 05:05
 27/28 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ilyen sokszor előfordul :( remélem minden rendben lesz veletek !!nagyon szorítok! :( ♡
2016. máj. 12. 10:21
 28/28 A kérdező kommentje:
Igen akciósan rendeltem én is rögtön 4hónapra valót :) azért köszi aranyos vagy:) és képzeljétek 2hónapos késés után 6.nap-1 inofolic ivása,diéta után tegnap délután meghozta a havim!!! Kész csoda ez a cucc!! 😆 mindenkinek csak ajánlani tudom! Hihetetlenül boldog vagyok! Ennyire még sosem örültem neki! :)
2016. máj. 16. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!