Nettke kérdése:

Clostilbegyt Pcos-ra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Pcos vagyok

Most voltam dokinál.

Clostit irt fel mert babat szeretnénk. Napi 2x1 et kell szednem

Kinek mennyi ido alatt segitett?

Tapasztalatok,mellékhatások?!

2016. márc. 20. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Nekem - mint szintén pcos, IR-esnek - az a tapasztalatom, hogy nekünk is lehet, használhat, az én babám is így lett, DE!!! Csakis akkor, ha már endokrinológussal eljutottál addig, hogy rendben vannak az inzulinértékeid és az egyéb hormonjaid is.

Ki lehet erőszakolni peteérést, de ha pl. rossz inzulin, vagy rossz pajzsmirigy értékkel esel teherbe, könnyen lehet vetélés a vége.

Van endokrinológusod?

2016. márc. 20. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Hát nekem ezzel alapjaiban van gondom. Na most a pco azt jelenti, egy kéreg van a petefészken, nem tud kijönni a pete, magyarul, megérik, de elsorvad bent. A peteérés serkentő mitől tudná áthozni a kérgen? Nem tud utat fúrni. Szerintem ennek járj utána, nem tünik jó megoldásnak!
2016. márc. 20. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek, rendezni kell a dolgokat!
2016. márc. 20. 22:34
 4/11 anonim ***** válasza:
27%
Felejtsd el. Majd ha már legalább 2 éve kezel az endodoki, tartod a 3as kezelést szigorúan és még úgy sincs péd akkor esetleg.
2016. márc. 20. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem 3. ciklusban segített. nemsokára 6 éve a pozitív tesztnek.

Tesónál viszont 9 cikluson keresztül sem. Most 1 év kihagyás után újrapróbáljuk időközben immár rendbetett D-vitamin-szinttel és kezelt pm-alulmüködéssel.

2016. márc. 21. 09:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Koszonom a valaszokat mindenkinek!

Nincs endokrinologusom.

Ez kessz az elso probalkozas a clostival.

Minden honapba van menszim.

Akkor van p.é-m is csak nem tud kistabadulni akkor ezek szerint...

Tavaly elott volt egy terhessegem.

Gyogyszer segitsege nelkul.

Ikrek lettek volna.

De a B magzatnak 5 hetesen nemvolt sziv hangja.

Nem ez miatt,mas dolog miatt,de el kellett vetetnem sajnos a babat.

Mivel akkor "csak ugy" terhes lettem,igy arra gondolok h most a closty segit.

Ebben bizok.

A parom 42 éves,sexel nincs gond.

Siman megy minden naponta akar tobbszor is

2016. márc. 21. 10:18
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

neeeem. nincs PÉ. pcos-ben nincs olyan, hogy van pé, csak nem tud kiszabadulni. Nincs PÉ, mert nincs meg a hormonális háttér az ovulációhoz. Tehát nem nem tud kiszabadulni, hanem még ovu előtt "bedöglik".

Ha van rendes ciklusod, akkor valószínű van pé-d is, nyilván az egyéb hormonokon meg lehet még segíteni, hogy létrejöjjön a terhesség.

ilyen esetben a closti is ezen segít. jobb minőségű domináns tüsző után jobb minőségű sárgatest marad hátra.

De ha volt egy spontán ikerterhességed, akkor külünösen oda kellene figyleni... a closti is hajlamosít rá, ha benned is megvan a hajlam, lehet, együtt már sok lenne a kettő.

2016. márc. 21. 10:26
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó butaságot írt. Az, hogy van ciklus nem jelenti, hogy van peteérés. A pcos pedig nem zárja ki a peteérést.
2016. márc. 22. 00:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Na most akkor teljesen összezavarodtam...

Valaki esetleg tudna teljes felvilágositást adni a PCOS rol es a Clostirol?

Annyian mondanak mas mas dolgot.

Es neten is mast olvasok mindig

2016. márc. 22. 07:40
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Pcos.hu
2016. márc. 22. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!