IR, PCOS, PAJZSMIRIGYALULMŰKÖDÉS. Inofolicot, clostilgegyit és letroxot szedek ezekre a problémáimra. Összejön még valaha a Babónk?
Mi a helyzet a hármas kezeléssel és a metforminnal?
Mivel PCOS/IR-t clostyval nem lehet kezelni.
Nekem IR-om van ciszták nélkül. Leírom a tapasztalataim azért:
Próbálkozás első 6 hónapja: semmi extra, próbáltunk két naponta együtt lenni, menzim ugyan volt magától, de 28-45 napos ciklusokkal, baba nem jött.
Próbálkozás 6-12. hónapja: fehér liszt, cukor szigorúan kuka, semmi bűnözés, 3-4 óránként evés ha tőrik-ha szakad, hetente egyszer futás/hosszú séta a természetben, baba még mindig nem jött.
12. hónap után: hőmérőzés minden reggel, görbe vezetés, ovut nem igazán tudtam belőni. 14. hónapban Apa is és én is beiktatjuk az E vitamint (Bioextra 400mg) eleinte naponta, aztán 2-3 naponta. 15. hónapban ciklus első napján elkezdtem Inofolicot inni reggel-este. Görbe nem mutat megint semmit. Majd ciklus 28. napján lezuhan a hőm 35,6-ra. Ovul lenne menzi helyett?? Másnap hő 37 fölé megy, menzi nem jön. 13 nappal később először nagyon halvány pozitív a teszt ☺ 26.án szerdán megyek szülni. Sok sikert!
Aviva tornát ismered? Én nagyon ajánlom!
Amúgy a sima szénhidrátdiéta kevés, a fehér lisztes és fehér cukros összes ételt ki kell iktatni+ lehetőleg a krumplit is. Sok cisztám volt, a diéta nekem mindet eltüntette, a hormontorna, amit fentebb írtam, pedig segített. A pajzsmirigyemen még turbózni kellett, de nem bírtam a gyógyszert. Szerencsére találtam egy hormonszakértőt, akit szívből tudok ajánlani, rengeteg pajzsmirigyese volt már. Nekünk is sikerült a baba az általa ajánlott diétával, (bár lehet, hogy anélkül is sikerült volna a torna és a többi dolog miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!