Pcos-t diagnosztikált az orvosom. Diétát javasolt és azt mondta helyreáll minden hormonok ha leadok -10 kg-ot.6 hónapja mégse jött ma viszont megjött ez jelentheti azt h helyre álltak a hormonjaim?

Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak annyit jelent, hogy jó úton haladsz felé. Ez nem működik egy varázsütésre, sajnos. Ne keseredj el, ha most mensi után megint hónapokig nem jelentkezik!!! Ez természetes. De jó úton haladsz felé, ha már magától spontán megjött egyszer! Kitartás! :)
2015. aug. 15. 21:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor kicsit örülhetek?? 1.5 éve nem jön a baba.. 😔😔
2015. aug. 15. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Persze :) mindenképp bíztató jel! :) Nem szabad feladni, csak így tovább! :) Sport, diéta, és optimizmus! :) Szükség esetén írnak majd gyógyszert is.

1 év kellett nekem, hogy esélyünk legyen próbálkozni, addig nem is volt szabad, olyan tragikus értékeim voltak. Azóta 2 gyermekem is lett :) Bármikor jöhet a baba nálatok is! :)

2015. aug. 15. 21:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm .. Neked miért nem jött a baba??
2015. aug. 15. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
kaptál gyógyszert?
2015. aug. 16. 00:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Semmit sem..
2015. aug. 16. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd ha egymas utan legalabb 3 mensid normalis idoben jon meg, akkor lehet javulasrol beszelni. De mivel neked 6 honapja nem volt elotte mensid, gondolom jo nagy kavarodas van odabenn. En meg a probalkozassal varnek a helyedben, ha nem akarsz egy vetelest, vagy sok honap csalodast. Nekem csak 2*2 honap maradt ki anno, es ahogy a dietat elkezdtem azonnal visszaallt a ciklusom , megis csak a 6. Honapban estem teherbe.
2015. aug. 16. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Meg annyi, hogy a sport amugy nagyon sokat javit a helyzeten!!
2015. aug. 16. 08:59
 9/10 anonim ***** válasza:
hát akkor menj el egy endokrinológushoz aki komolyan vesz,erre hármas kezelést adnak: gyógyszer-sport-160 gr-os ch diéta. És még úgy is 3-6 hónap mire rendbejöhet a szervezeted.
2015. aug. 16. 09:53
 10/10 anonim ***** válasza:
2015. aug. 16. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!