2 éve próbálkozunk, ezalatt 3-szor vetéltem el 6-8. hét között, egyszer műteni úton kellett befejezni a vetélést. A hormonjaim rendben vannak. Mi lehet a gond? Vannak valakinek hasonló tapasztalatai?
Szia! Mi 10 évig vártunk babára ez alatt 7 spontán vetélésem volt ebből 2 művi befejezéssel.
Jártunk genetikai vizsgálaton,hematologián és egy rakat vérvételen és mindenhol mindent rendbe találtak így a magyarázat az volt higy így jártam.
aztán tavaly megint terhes lettem és minden vizsgálatra és uh.-ra úgy mentem hogy egybe volt a gyomrom mikor mondja a doki megint h. elhalt.
de nem mondta, aztán màr éreztem a mocorgàst a hasamban onnantól kicsit nyugodtabb voltam. Aztàn idén márciusba megszületett az egészséges kisfiam. Most 8 honapos.
Ne add fel sok sikert!!!
Gyogyszerrel fogant a fiunk, sok komplikacioval de itt van..
4es fel eves...
lanyom 3 honapos... kozte 4 baba...
egyik 16 hetesen rugdosodva adtak az iteletet hogy beteg es nem szulethet meg!
Kitartast!
Nekem 2 egeszseges itt van! Neked is ott lesz nem sokara!
Ne add fel es ne gorcsolj!
Utolso mutetem szept.25 tavaly, kertem a dokim hogy kosdon el vagy okozzon vegleges bajt.. nem vallalta
november 17.en jott meg utoljara...
januarban ugy mentem dokihoz hogy ugyse marad meg, nem megyek a vizsgalatokra... aztan verezni kezdtem doki gyogyszert adott volna es mondtam, hogy nem kell! A termeszet tudja a dolgat, biztos o is beteg lenne... aztan 11 hetesen elkezdtwm intezni, de a genetikara ugy mentem, hogy ugyis baj lesz....
nem szep hozzaallas de mar en is el voltam keseredve teljesen
Ezer meg egy oka lehet. Pl. trombofília vizsgálatokat csináltak már? Lehet az oka IR is, pajzsmirigygond..
Normális kivizsgálás kell.
Hormonvizsgálaton voltam, 1-2 értékem tér el minimálisan, de a doki szerint alapvetően tökéletes az eredmény. Kérdeztem hogyan tovább, azt mondta, hogy immunológia, de majd csak január után... ha meg addig összejön, akkor azonnal menjek hozzá , táppénz és fekvés...
Nem igazán nyugtatott meg, úgyhogy elkezdtem olvasgatni, hogy mik okozhatnak még problémát. Háziorvossal beutaltattam magam terheléses vércukor vizsgálatra, megyek majd fogorvoshoz, nincs-e valami gyulladásom.
Írtam egyik "nőgyógyász válaszol" weboldalra is, ott a hormoneredmények alapján azt a választ kaptam, hogy pajzsmirigytúlműködésem lehet. Most épp endokrinológust keresek. Tudom, hogy vizsgálatok szempontjából nagyon az elején vagyok még, de igyekszem minél előbb minél több dolgot kizárni.
Szia!
A terheléses cukor vérvétel nem elég, inzulint is kell nézni hozzá. Sajnos ezt háziorvos nem kérheti, csak endokrinológus. Ha már egyébként is endodokit keresel, ezt is bízd inkább rá, az ő szakterülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!