Akinek honapokig nem volt mensije PCOS miatt es elkezdte a dietat es sportot (gyogyszeres kezeles nelkul) mennyi ido utan jott meg ujra?

Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 10:06
 1/10 A kérdező kommentje:
dietat tartom szigoruan es a sportot is.
2015. aug. 12. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Erre kedves kérdező én is kiváncsi vok...nekem a dokim szeptemberben fogad.a diétát te honnan töltötted le?elmondod miket szoktál enni?
2015. aug. 12. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Bár nekem mindig van vérzésem...
2015. aug. 12. 10:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Szia. En Angliaban elek es megvettem egy ovarian cyst miracle cimu konyvet es ott van egy egesz eletmodvaltas program leirva kulon csak pcos-hez. Dieta, sport, pihenes es stresszkontroll. Valamint etrendkiegeszitoket is felsorolja, hogy mik kellenek. Eleg sok. A dieta is bonyolultabb minthogy itt le tudnam irni. A konyv 6-8 hetet ir. En most vagyok kb az 5-6 hetnel es honapok ota nincs mensim.

Ha nagyon korvonalazni akarom, akkor hus, zoldseg (nem kemenyitos), gyumolcs, olajos magvak, amit lehet. De ez nagyon nagyon korvonal. Bonyolultabb minthogy itt le tudnam irni.

Erzem a hatasat, mert tenyleg jobban erzem magam csak az a franya mensi jonne mar.

2015. aug. 12. 10:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Atvisz egy tisztito kuran is. Pl most kortyolgatok egy cekla, alma, buzafu turmixot. Naagyon szeretem es nagyon jot tesz.
2015. aug. 12. 10:28
 6/10 A kérdező kommentje:
De nekem pl doki nem is ajanlott vagy mondott semmit. Kb kozolte, hogy sok nonek van es ennyi. Se dieta se sport se gyogyszer. Semmit nem mondott es nem adott.
2015. aug. 12. 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:
jah es e szerint a dieta szerint 70-75%- at nyersen kell megenni. Szoval kb megsutod a husit es a zoldsegek meg nyersen melle. Salata stb. Valamint bio dolgokat kell venni mert a tobbi hormonkezelt. Na ott meg vannak problemak, mert azok nagyon dragak.
2015. aug. 12. 10:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo, ez nem az a dieta amit csinalsz, ami a pcos eseteben szukseges. Sot a szoges ellentete, te gyakorlatilag paleozol szinte 0 ch-val, a pcos "ellenszere" a 160gr ch dieta 5 etkezesre elosztva, minosegi ch-val. Turmix???? A legrosszabb amit tehetsz, tele van gyorsan felszivodo gyumolcscukorral, raadasul osszeroncsoltad a rostokat, igy meg extra gyors felszivodasu is!!! Ha tenyleg normalis eredmenyt akarsz, ezt a baromsagot nagyon gyorsan felejtsd el!!!! Nemnogy javit, meg rosszabbat teszel vele az allapotodnak. Nekem helyes dietaval sporttal egybol rendszeres 27-29 napos mensijeim lettek, de nem csodalom, hogy neked nem akar rendezodni. Ne tudom ki irta es ajanlotta ezt a konyvet kifejezetten pcos-re de annak tuti nem volt ilyen betegsege!!!!
2015. aug. 12. 12:29
 9/10 A kérdező kommentje:
160g szénhidrát azért nem olyan sok, hogy ne lenne meg a diétamban. Nem a turmix az egyetlen amit fogyasztok. Az egy tízórai része. Amúgy az almában nincs olyan sok gyümölcscukor mint pl az őszibarackban. Nem koplalok. Eszek pl barna rizst is és Gutenberg mentes kenyeret is. Mondtam, hogy osszetettebb ez annál, hogy le tudjam ide írni. Gondoltam is hogy felre lesz értve. A finomított cukrokat és liszteket és tejterméket amit nem eszek egyáltalán pl. De mondom hogy 200oldalas könyvet had ne írjak mar le. Semmi köze a diétamban a 0 szénhidrát hoz és a gyorsan felszívódását is igyekszem kerülni. Pl édes burgonya az nagyon jó és lassú felszívódását stb. Na jól van mert litániát lehetne róla írni, de nem is ez volt a kérdés. Kar volt belemenni.
2015. aug. 12. 15:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Az össze roncsolt rostokat viszont nem értem, mert ha megragod is osszeroncsolod. Vagy te egyben nyeled le?
2015. aug. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!