Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » IR, PCOS, PAJZSMIRIGYALULMŰKÖD...

IR, PCOS, PAJZSMIRIGYALULMŰKÖDÉS. Inofolicot, clostilgegyit és letroxot szedek ezekre a problémáimra. Összejön még valaha a Babónk?

Figyelt kérdés
9hónapja próbálkozunk. Fél éve kb már szedtem két hónapnyi clostyt, de màst nem.Az inofolic port most kezdtem el szedni két hete 2x1-et.sok jót hallottam már róla.Valaki valami véleményt tud nekem mondani?

2015. aug. 23. 12:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Youtubeon keress aviváról szóló tv-s interjúkat, azokban több gyakorlatot is bemutatnak, 8-10 gyakorlatot össze is lehet szedni a 18-ból, és annyira azért nem bonyolultak, ha ráérzel a videóból, utána már a többi is könnyebb a könyvből.
2015. aug. 23. 18:30
 12/21 anonim válasza:

Szia,

En most kezdtem az Inofolicot ciklus 13. Napjan.

Nekem acne pcom van, de a petefeszkem tiszta, csak tele vagyok ragyakkal. A pattikat 2 het alatt eltuntette. Mensim 28-32 napra szokott megjonni, peteeresem is volt vervetel alapjan.

Most viszon 42 napnal jarok es semmi. :( nem tudom, h vajon az Inofolic tolta ki? Egy eve nem szedek fogamzasgatlot, most szeretnenk babat, eddig nem volt gondom a ciklussal.

Vele egy idoben kezdtem szedni Euthyroxot is, mert a tsh-m allandoan ugral. Volt 2.8, most 1.7 lett. Az anti tpo-m nagyon magas.

Nekem IR-t nem neztek meg, de biztos az is lenne, mert miota csinalom a dietat sokkal jobban erzem magam, csak aggaszt, hogy nem tudom, hogy mi lett a mensimmel. Van olyan, akinek kitolta a ciklusat az Inofolic vagy az Euthyrox?? Teljesen tanacstalan vagyok. :(

2015. aug. 25. 10:46
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem csináltál tesztet? Nem lehet, hogy van valaki a dologban és azért nem érkezik a várva nem várt? :) Én a helyedben csinàlnék egy tesztet! Veszteni nem vesztesz vele! Remélem örömhírrel szolgálsz majd! :)
2015. aug. 25. 12:40
 14/21 anonim válasza:
Holnap reggel vagy csutortokon csinalok, ha addig sem jelentkezik :) megirom majd. De felek, h negativ lesz. Akkor nem tudom, hogy mit fogok csinalni :/
2015. aug. 25. 13:38
 15/21 A kérdező kommentje:
Semmit, felemeled a fejed és azt mondod ,új hónap, új esély :)
2015. aug. 25. 16:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Na teszteltél?:)
2015. aug. 27. 16:01
 17/21 anonim válasza:

Igen, sajnos negativ lett es megjott :(

Nem baj, iszom tovabn az Inofolicot es remenykedem :)

Szurkolok nektek!

2015. aug. 28. 13:48
 18/21 A kérdező kommentje:
Szintén.. Én is megcsináltam a tesztet 29én reggel mert nem jelentkezett és fél órára rá meg is jött :( természetesen Clear Blue teszttel.. 1999ftért:)
2015. aug. 31. 10:53
 19/21 anonim válasza:

Kedves kerdezo, miujsag azota?

En iszom tovabb az Inofolicot es leroviditette a ciklusom 29 naposra es volt peteeresem is a 15. Napon :)

Nagyon remenykedem ebben az uj ciklusban, bar meg az elejen jarok :))

2015. szept. 29. 14:50
 20/21 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig nem történt velem csoda :(. Decemberben laparoszkópiás átjárhatóságira megyek. Ha van valakinek tapasztalata szívesen várom!
2015. okt. 30. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!