Lányok! Nektek hogyan derült ki hogy PCOS-ok vagytok? Spontán vizsgálat útján, vagy volt valami panaszotok?
Nalam gyakorlatilag pontosan ugyanaz tortent mint az elso kedves hozzaszolohoz!
Azota 2 kislanyom van :)
Par tunet: menstruaciom kegyetlenul zavaros voltl 20 eves korom utan is pattanasos mitesszeres arc, hat, petefeszkek kornyeken eroteljes hizas (conb, fenek, a hasam alja)
Voltam pajzsmirigy ultrahangon meg minden frincfrancon es mindenhol azt mondtak hogy minden oke. Gyakorlatilag mar bem mertem semjit sem enni, megis folyamatosan hiztam!
Mondhatnam azt hogy ha raneztem a kajara mar attol meghiztam!
Te erzel magadon vmi tunetet? Vagy csak olvastal rola? Vagy miert erdekel? :)
Kettes vagyok: nekem sem voltak soha menstruacios gorcseim es en is nagyon szorosodom! Utaltam miatta mindig nagyon magamat!
Majd ird meg legyszi hogy mi volt, jo?
Szurkolok! :)
Nálam akkor derült ki, mikor teherbe akartam esni és nem jött össze.
A nőgyógyász a tipikus, cisztákkal teli petefészket is mutatta az uh-on.
Egy kicsi súlytöbbletem is volt (10 kg), állandó cikluszavarok tinikorom óta, fokozott szőrösödés.
Ezek a tényezők azonban nekem soha nem tűntek fel, soha nem zavartak. Csak a teherbeesés miatt nézegettem utánuk, meg ugye a nőgyógyász világosított fel, mi is a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!