Clomidot szedtem a menstruációm 3. napjától napi 1-et öt napon keresztül. A ciklusom 15. napján nem volt domináns tüszőm. Járt már így valaki? Jelenleg az 50. napnál tartok, és még mindig nem jött meg. Lehetett kései peteérésem?
Gondolom nőgyógyász volt az az ügyes, aki erre az LH:FSH értékre neked Clomidot írt.
Szeretnék gratulálni neki :( Szerintem még jobban bekavart a hormonjaidba.
Előbb rendbe kellene tenni a hormonháztartásodat.
A magas tesztoszteron és a magas LH is igazolja, hogy még nem volt elég ez a pár hónap gyógyszerszedés. Odafigyelsz mellette a táplálkozásra, és a mozgásra is?
Nekem 1 évig tartott a hármas alapkezelés, és mikor minden jó volt, akkor is fél év volt, mire spontán terhes lettem. Ez sajnos nem megy egyik hónapról a másikra.
2es vagyok: a legutóbbi leleteden mi szerepel? Illetve a legutóbbi cukorterhelésed milyen lett (gondlom a Merck előtt volt?).
Az endokrinológusod helyett másikat keresnék. És addig nem szednk Clomidot, amig nem tökéletes a ormonsorom, különben úgy jársz, mint 3mas. Vaktöltény, ill. felesleges hormonbomba. De mindenki azt kezd a testével, amit akar... Azért szerintem a Chlomid nem veszélytelen szer, azért sem lehet havonta bekapkodni hónapokon keresztül.
2es vagyok (illetve (3/x és 6/x).
Az első babánk Clomid nélkül, spontán fogant. Egy évig szedtem kb a Mercket, mire normál hormonértékeket produkáltam. Kb 2x volt cukorterhelésem ezalatt (kb félévente javasolt). A második cukorterhelés már jó volt. Aztán volt magas prolaktinom is, szóval volt minden...
Most a kistesó nem jön össze. Jók a cukorterhelés eredményei, nem szedek semmit rá. Prolaktin is jó és az LH:FSH arányi s közel 1:1. Mégsem sikerül (párom eredménye nem fényes). Kaptam már Clomidot, így, hogy rendben vannak a hormonok, de nem sikerült (naopi 1et és tüszőrepesztő szurit is kaptam). Egyelőre második Clomidos hónap nem volt.
A cukorterheléses eredményedhez: 60 perces értéked nincs?
Hamarosan érdemes lenne újra elmenned cukorterhelésre (ha ez a vizsgálat októberi), hogy egyáltalán használ e a Merck, jobb e. Valószínűleg a Clomid sem hoz rendes peteérést, amíg te nem vagy rendben (?)
Megjött azóta?
Igen, megjött. Ma vagyok a 4. ciklusnapon. Ha a dupla adagtól sem lesz peteérésem, akkor megmondom az orvosnak, hogy adjon beutalót a labiba. Mert ezeknek te kell hogy megmondd, mi kell. Azt tudom, hogy az edzés az, ami nekem kell, és hiányzik. Ezen kell változtatnom.
Kedves 2-es! Nem azt írtad, hogy neked sem volt peteérésed a Clostitól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!