Nagyon szeretnék teherbe esni de nem sikerül, nekem rendszertelen a menstruációm és a párommal már két és fél éve próbálkozun de nem jön össze már voltam orvosnál is de azt monta hogy még várjunk 2 évet de már nagyon szeretnénk babát mit tegyek?
Figyelt kérdés
#teherbeesés #Rendszertelen a ciklusom
2015. dec. 25. 15:28
1/9 anonim válasza:
Keressetek másik orvost, azért 2,5 év indokoltá teszi a kivizsgálást, és más módszereket.
2/9 anonim válasza:
Szia!
Keres másik orvost és egy jó endokrinológust.
Hány éves vagy?
3/9 anonim válasza:
Keress egy jó endokrinológust. Ha rendszertelen a mensid nem csoda, hogy nem leszel terhes.
4/9 A kérdező kommentje:
19 VAGYOK ÉS AKI MEG 7 ÉV UTÀN ESIK TEHERBE AKKOR EZ MEG HOGY VAN MEG ILYENEK
2015. dec. 25. 19:04
5/9 anonim válasza:
- családállítás
-aviva torna
-szénhidrátdiéta
6/9 anonim válasza:
19 eves vagy, es mar 2,5 eve probalkoztok???
16,5 evesen kezdtetek gyerekre gyurni?
Probalkozzatok tovabb, es usd el addig is az idot tanulassal vagy munkaval!
7/9 A kérdező kommentje:
Igen képzeld el hogy 16 évesen kezdtünk el gyereket csinálni és akkor mivan senkinek nincs köze hozzá ennyi
2015. dec. 26. 08:33
8/9 anonim válasza:
kapcsoljátok fel a villanyt,nem bírom ezt a sötétséget!
9/9 A kérdező kommentje:
Mivan ?
2015. dec. 26. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!