Aki rendszertelen mensi miatt volt hormonvizsgalaton (vervetelen) valaszolna nekem?
Szia!
Ilyen hosszú ciklusnál valószínű, hogy egyáltalán nincs ovu, így bármelyik napon veszik le a vért, az eredmény ugyanaz lesz, a progeszteron szint alacsony. Persze előfordulhat, hogy mégis van valamikor ovu, de rendszertelen ciklusnál esélytelen belőni az időpontját.
Igazából neked a probléma kiderítéséhez nem elég ez a két vérvétel, komolyabb laborvizsgálatra lenne szükséged, amit endokrinológus kérhet, és tud értelmezni pajzsmirigyhormonokkal és terheléses cukor + inzulin vérvétellel.
Ahol én voltam hormonvizsgálaton (SOTE 1) ott úgy csinálták, hogy amennyiben nem lett pozitív az ovulációs teszt, akkor egy előre meghatározott napon kellett menni. Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy hanyadik nap, mert nekem pozitív lett.
Gondolom egy átlag időpontot lőnek be és az ott levett értékekből következtetnek.
A SOTE-n négy vérvétel van, a harmadik az terheléses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!